колата ми пали когато си поиска

Започната от maniakaaa, 24 Февруари 2013 13:27:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

maniakaaa

Здравеите колеги!Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете в проблем които ми се слу4ва понякога....Та зна4и проблема е следния...Колата ми е форд пума 1.7 16в вси4ко и е наред без запалителната система..Има дни в които пали всеки пут,но понякога ми прави номера и не иска да запали...Няма зна4ение дали мотора е топъл или студен прави го и при двата варианта ..когато дам клу4а на контакт светват лампи4ките по таблото из4аквам 5-6 секунди врътвам още 1 пат за запалване Няма никои...Нито се 4ува стартер да върти нито нищо никакви признаци за запалване единствено лампите по таблото стават по бледи и като вурна клу4а пак стават нормални давам пак за запалване пак су6тата работа...Пробвам да запаля след 1 4ас ..не става не6те и това е...Наи интересно е 4е и трябва то4но няма и един метър съвсем леко бутане и трябва и веднага завърта стартера не знам направо съм във шах .. Све6тите и горивния филтър са сменени на 200 км са но и това не помага....не знам от какво може да е...Всеки казва различно но ас все си мисля 4е е от наи важни 3 фактора... или клемород или 4етки на стартера или някакво реле нещо...незнам може и масите нещо да не са наред прекъсвания на някои централен кабел ... не знам не сам компетентен по темата затова се обръщам към вас с надежда 4е разбирате пове4е от мен и ще ми помогнете благодаря ви предварително за вниманието 4акам вашите отговори ...

tropper

Добре дошъл!

Най-вероятно четки на стартера или "бендикса", който включва големия ток към стартера. Във всички случаи си за ремонт на стартер. Успех!

И ползвай, моля ти се, буквите "ш", "ч", "щ" и подобни. Имаше един лаф - "писането на български с латински букви (и цифри) - е като писането с ла#на по стената - чете се, ама не е красиво".
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

maniakaaa