Фордаджии на колела

Започната от hitrata_lisi4ka, 13 Февруари 2013 20:46:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Момчета, понеже видях, че има колоездачи, предлагам, за да не спамим по другите теми да си говорим тука!

Ние с мойто мъж сме с Cross Gravito за него и Cross Gravita за мен.
Тъй като аз съм все още аматьор, караме предимно градско и парково-алейно каране. Но имам желание да мога да се справям и с други местности.
Искам нещо русо, може и метла!

fozzy

Здравей много е хубаво че има колоездачи тук,и ние с моята съпруга караме лятото но доста по интензивно по планините из България.
Ето с тази фирма Бакария която организира маршрути караме.
Също така прави и лагери за по младото ни поколение демек децата ни.
По този въпрос се сетих че ще трябва да си взема лепенки на клуба и за колелото .
Поздрави

road runner

Аз съм с Cross GRX8 ( то рамката е такава ,всичко друго е къстъм) и моето каране е от нас до бачкането и наопаки, причината 11мес. мое копие. Но като порасне  ще кара и той. Ще се радвам да се запознаем на някое каране (парково / алейно

hitrata_lisi4ka

road runner, возил ли си малкото на колелото и мислиш ли да го возиш? Виждала съм столчета и ремаркенца.

road runner

Ще го возя ,ще взимам столче и ще го развозвам тук там ,докато не му взема некво колелце :) В магазина на Крос има столчета по 45лв :)за монтаж зад седалката ;)

amplified

road runner

Ся ,ако кажеш че е твое :)  ??? жестоко е :)

amplified

Моето е, само че нещо взе да ми увира главата и все по-рядко го карам...

Alexi

с жена ми покарваме чат пат ,от година на година все по рядко .. колелетата ни са Drag

martin_krastev

road runner

Колоездачи да се похваля с новата придобивка ! :)

petermitkov

Тц, тц какво е лачено.
Да ти е честито!
sapienti sat

hitrata_lisi4ka

Много хубаво е! Никой няма да може да те настигне с тая шосейка :) хихи
А за какво служи джаджа-та, която martin_krastev е показал.
Което ми напомни, имам едно стопче, което не става за моето колело. Ако някой има интерес мога да го изровя и да пусна снимки. Ще е подарък :)

К.Методиев

Цитат на: amplified в 21 Февруари 2013 16:50:25

:P

И тези снимки ме върнаха 10-на години назад. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

martin_krastev

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 05 Март 2013 20:16:04
Което ми напомни, имам едно стопче, което не става за моето колело. Ако някой има интерес мога да го изровя и да пусна снимки. Ще е подарък :)
Джаджата общо взето е предпазна мярка за колоездачите. По-скоро се използва в градски условия и би трябвало да дава представа на пишман шофьори на каква дистанция да минават покрай теб за да не те запознаят отблизо с персонала в травматологията :)

road runner

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 05 Март 2013 20:16:04

Удари една снимка ,аз търся стоп .Ако ми свърши работа го отнасям :)

hitrata_lisi4ka

От тоя комплект е стопчето. На моето колело му е много дебела тръбата под седалката, на която може да се сложи. За по-тъничка е. Довечера ще направя и актуални снимки.
Само да кажа, ако някой реши да си взима такова фарче, не е кой знае какво, но колкото да не се пребиеш в някоя дупка става :D

п.п. Мартине, благодаря ти за обяснението.

Milcho

И аз покарвам от време на време. От доста години имам танкчето и съм много доволен ^-^

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

hitrata_lisi4ka

Ето ги снимките на стопчето. Не е ползвано изобщо.

road runner

В коя част на София си ,за да те отърва от него :)

hitrata_lisi4ka

Писах ти ЛС, да не пълним темата :)

fozzy

Едно колелце към клуба ,стикера много му отива. ;D

hitrata_lisi4ka

Радко

Честито! Сега остава само пресечения терен, че да му се накефиш максимално  8)

road runner

Да ви се похаваля и аз за новата ( Ретро ) придобивка . Родено е в Далечната 1990г в Грмания от некъв сръчен чичка :) Марката е KOGA модела MIYATA SkyRunner . Карбон + Алуминй :)

ValkataFF

Здравейте  колеги , мисля че и Аз  вече мога да се включа в темата.Преди около една седмица реших да купя на мен и съпругата по един велосипед .Съответно за мен Sprint Apolon  ,и за съпругата Sprint Hunter .Миналата неделя беше хубаво времето и малко ги поразкарахме.За да сме навсякъде с тях взех и багажник за велосипедите ,който пасна идеално на Фокусчето.Ето и малко снимки (дано успея да ги кача :):)).http://kachi-snimka.eu/image/8h     http://kachi-snimka.eu/image/8m   http://kachi-snimka.eu/image/82    http://kachi-snimka.eu/image/8F   

hitrata_lisi4ka

Много са симпатични! А рамката на дамското колело е идеална, при почивка да си подпреш краката там хихи и моето е с такава рамка, та от опит казвам.
И да питам колко струваше багажничето?

ValkataFF

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 20 Март 2013 20:30:13
Много са симпатични! А рамката на дамското колело е идеална, при почивка да си подпреш краката там хихи и моето е с такава рамка, та от опит казвам.
И да питам колко струваше багажничето?
Багажника струва 99 лв. ,както велосипедите така и багажника са купени от МаксБайк (мисля че така се казваше магазина близо до бул.България.)

fozzy

Честито и да им изтриете грайфера на гумите от каране. (thup)

fozzy

Една снимка от тази година с жената близо до връх Ком.