Облепване на капаци на огледала с фолио

Започната от Pyrhel, 03 Февруари 2013 20:05:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Някой опитвал ли е да облепи капаците на страничните огледала с фолио? Проблемът е, че са с извивка на 2 посоки: ^> и фолиото винаги става с гънка някъде... Верно, че пробвах с неразтегателно фолио (3М хром... бахти фолиото, 130+ лева на квадрат), разните карбон-подобни глупости може и да станат?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Пробвал съм със супер разтеглив карбон и с нагряване... не издържах и на 5-тата минута го метнах в кофата(пробвах само да видя дали е възможно да се облепи)... Нервичките ми не го позволиха :D

Светльо

Правят цели коли в фолио, мисля че с качествено фолио за тази работа и най вече за външна употреба, и нагряване ще стане идеално.  ^-^

Bobi

Точно огледалата от цялата кола са най-трудната част и този детайл разделя професионалиста от аматьора.

Pyrhel

Мда, ама хром фолиото се разтяга толкова, колкото и домакинското за манджите - а си го дръпнал, а се е цепнало :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

baro

На Фиестата страничните огледала съм ги лепил с карбоново фолио и става доста добре.Самата процедура я правих на място ,но мисля на свалени огледала ще е по добре.Не съм виждал такова фолио за което споменаваш,но щом не се разтяга с нагряване значи няма да стане за огледалата.