Огледала

Започната от Plamen Neshovski, 21 Декември 2012 19:04:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Plamen Neshovski

Здравейте колеги нов съм във сайта и имам един въпрос наскоро си закупих самозатъмняващо се огледало втора ръка от мондео  , пробвахме го и работи перфектно има 3 кабела 2 зелени и един черен , въпросът ми е как се свързва и дали може да се свърже към вътрешните светлини на колата? ::) :-[

mirohristov

Ето виж ТУК как е направено и за какво служи третият кабел . Колегата го е монтирал на фокус, но това е без значение за теб .
Успех с монтажа и те очакваме да споделиш как е станало и естествено със снимков материал ;)(fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Plamen Neshovski

Миро направих го по образеца който ти ми изпрати и стана перфектно само кадето колегата пише че неговото се изключва след около 30 мин. но при мен е добре,подаваш контакт и се включва като загасиш и се изключва аз съм с оргиналната букса с 3 кабела 2 зелено-кафяви и 1 черен. За съжаление незнам как да вкарам снимките тук , извинявам се.

mirohristov

Браво! Щом е станало - това е важно.  (clap)
За качването на снимки във форума има тема как става .
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.