Помощ за оключване на GSM

Започната от mitakinen, 21 Декември 2012 00:04:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitakinen

Подариха ми един скапан Самсунг след като преподписах договора с Мтел. Оказа се, че тия образи заключват и телефони за 40 кинта. Искам да го дам на щерката, но не може да му се сложи друга карта освен тази на Мтел. Някой знае ли как може да се "поправи" тази несправедливост? Т.нар телефон е Samsung GT-E1081T

Backstage

хм...смартфоните се флашват лесно..аз лично го правя веднъж в годината..ама това...само за сервиз се сещам..около 20 кинта..

Pyrhel

Самсунгите се отключват с кодове. Не знаех, че още ги заключват, когато беше модерно, отключвах на съучениците ми телефоните за по 20 кинта (rofl)

Едва ли са направили нещо повече от network lock, така че трябва да се порови в нета за комбинацията за този модел, на бърз сърч излизат няколко варианта:
*2767*3855#
*7465625*638*00000000*00000000*00000000#
*7465625*638*00000000*00000000#
*7465625*638*00000000#
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

пробвах ги, но не стана. Големи тъпаци да заключват телефон за 40лв. и то при това са ми го подарили. Мислех да го давам на щерката да го ползва  на училище.

К.Методиев

На този модел може ли да се слага сим картата без да се маха батерията, иначе може да се пусне с друга карта само да намеря тема и ще ти го покажа номера.

Прегледай тази тема дали работи това при този модел не знам, ако е от серията галакси може да го сметнем кога, ама за обикновените сапунерки не се занимавам.

http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?24475-%D0%9A%D0%BE%D0%B4-%D0%B7%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-SAMSUNG-E1210M&s=75e07d0809b6086a8ac25e7fa0b23b18

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

mitakinen

пробвах го, но не стана. някакви искаха 38 долара да ми кажат кода - тия луди ли са. чисто нов струва 46 лв. По-добре да подпирам прозореца с това дръвче скапано.  :D

К.Методиев

Ще проверя после един пич от ipmart-bg дали може да го даде по IMEI, че по принцип за нокиа ги смята но самсунг не знам.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

mitakinen

amplified

*88 или в офиса какво казаха? Практика им е уж да заключват по-скъпи телефони и след изтичане на договора имаш право да ти го отключат.

Alexander

Когато ти е подарък не искат да ти го отключат ..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mitakinen

от *88 ми рекоха, че да ми дадат кода за отключване на телефона трябва да платя такса от 50лв. за телефон струващ 40лв.  :))

hitrata_lisi4ka

Я подпирай вратата и на детето купи нещо розовко! :)
Искам нещо русо, може и метла!

mitakinen

hitrata_lisi4ka

Покажи какво сте избрали, че и аз съм яко фен на розовки неща, да взема някоя идейка :)
Искам нещо русо, може и метла!

К.Методиев

Така ето какво ми каза човека да се направи, направо цитирам:

ЦитатЗа самсунг не е нужно дори компютър  влизаш в биоса на телефона и избираш factory default, първо погледни с този код *7465625*228# по принцип всичко трябва да е OFF, но в случая едното трябва да е ON, потърси малко повече в нета успех.

TourneoRS

ДА повдигна темичката...

След трагичния завършек на едната нокия, се наложи да изровя една друга стара таратайка, която за проклетия изглежда е заключена към БОБ, мтел и сие . С Теленор не бачка, телефонът е 2610 прилагам и снимка да не се обърка някой.
Тъй де , някой знае ли как мога да го отключа без да се ходи на сервиз.. щото сигурно телефона струва 5-10лв. и нсе си заслужава.

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Моята трошка не пише букви, само цифри..

Vasilev

Пише, пише, p и w се извеждат с повторни натискания на *, 0 или # (най-вероятно *)

TourneoRS

Не ще и това е, смених и езика на енглиш, че беше на БГ.Пробвах и с комбинации не става, никаква ерекция .Гледам в тубата клипове, и виждам че може.