Селски "Тунинг"

Започната от Racinga, 30 Септември 2011 09:30:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Фиеста, БГ производство!  :-X

whaaazp

Една дизайнерска броня  ???

Някой преди време си търсеше теглич, ето една идея  ;D

А този бушон какво прави... не знаех че се слагат и по колите  :))

Pyrhel

Ето я тая пародия от всички страни:

RSD Toxic Ford Focus RS
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Просто цветово съчетание, което не се харесва на някой, ама чак пък селски тунинг..
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

К.Методиев

Хм мен пък си ми допада, може би зеленото я прави малко по екстравагантна, но като цяло не е зле.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Бяло, зелено, черно, хром, червено, жълто, сиво, синьо? Айде, може би не е чак толкова селски тунинг, защото ги няма броните и ароматизаторчетата, ама прилича на клоун от филм на ужасите...

ffmk1l

Малко циганийка си е наистина, но пък едва ли ще я върна, ако ми я подарят... ;D
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

escobar

Китеник много отваря и е задължителен!
Икона или поне разпятие комбинирани с компактдиск са перфектната симбиоза между религия и научен прогрес!

Pyrhel

Ето кола, която е нещо доста различно и определено няма да намерим втора такава. Ако мине покрай мен със сигурност ще погледна задницата, все пак изкривява времепространството с тоя спойлер. Както в тази, и в оня пресран RS ще ме е срам да се кача и определено не бих карал такава пародия. Определено ще слагам всички нови снимки на тоя "тунинг" RS тука...

mitakinen

Да не видим и продукция на РМ Design тука  :D

Pyrhel

Цитат на: Pavel Minchev в 25 Февруари 2013 00:23:44
до кой същия  се допитаха първо за среща с Мото Пфое ,когато се правеше този клуб и форум и кой уреди срещата. ???

Всички, които са се интересували от историята на този клуб знаят, че ти ми даде телефона на Белла Стоянова и помогна да се видя с нея (Маркетинг и комуникации Форд), Светла Василева (Мениджър маркетинг комуникации) и Владимир Каменов (Бранд мениджър Форд). Благодаря тук, както направих и лично :)

mitakinen

И какво ще речеш - че Павел Минчев е една "свещена личност", за която нищо лошо не трябва да се казва и само да се венцеслави. Така ли? Ами няма да е така:) Кой пръв или последен е карал RS хич не ми дреме и не ми е интересно. Толкова ли е важно, все едно си първия космонавт. А също и така, до кой са се допитали за среща с Мототехника също не ми е интересно. Все едно ако не е бил ПМ - форума няма да съществува. Форума го правят хората, а не Мототехника. Мисля, че в тона ми няма нищо обидно към теб и това не ми е целта. Казвам какво мисля, без да ме интересува кой е "авторитета" насреща. Между другото много неща знам, но не ги и казвам - нищо, че съм на село - там не ядем доматите с колците. Ако пък си много обидчив - не е проблем да те отметна в графа - безразлични  :P

escobar

На мен белият RS не ми се струва селски, може би странен, но не и селски.
Ямболската бавария "слави" България и в чужбина!

vladi tanev

И тука ли започнахте ок всеки си казва мнението ама не го обръщайте вече на ?????

Относно фокуса и на мен ми идва в повече но е нещо различно тоест ми допада да вярно цветовете са контрасни но някак си ми харесва има си чар и не мисля че е за тук
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

hitrata_lisi4ka

Някой би казал, че този фокус също е за темата, но според мен е аааааааадски готин!  (love)
Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Колеги, нека не слагаме в една графа странните цветови комбинации и наистина селските добавки по колите. Едно е  RS боядисан не по ваш вкус, друго е "ТАКSI ZA PRINZESI" написано с цветно тиксо, или дамски прашки опънати на "геврека"!

Pyrhel

Alexander

Ето това вече е селски тунинг!!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

ganador

Bobi

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

ganador

Даниел Маринов

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

hotblooded

BIGFORDFAN

supertorr

escobar

Devil eyes. Предобрил е със синьото.