Разширяване на централния отвор в София

Започната от Pyrhel, 04 Декември 2012 15:08:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Някой да знае фрезист по София, който му се занимава да врътне 4 джанти и да им разшири централния отвор?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 04 Декември 2012 15:08:04
Някой да знае фрезист по София, който му се занимава да врътне 4 джанти и да им разшири централния отвор?
И на струг може да стане. Само "универсала" да може да захване джантите вътрешно, или да има фланец със шпилки - все едно джантата е монтирана на главината. Но за проверен майстор в София - някои друг да каже. Дори на струга по-добре ще се личи ако не е "центрована" джантата...
  P.S Джанти от Рено ли взе?

Alexi

те рено май са с по голям централен .. той за сиерата сигурно пита

kaloqn

Pyrhel

Пропуснал съм да кажа, че джантите са алуминиеви.
Гумите трябва ли да се демонтират?

supertorr

Ако не намериш решение може да пробваш при " Иван от Казичене"  0885 077 999, ако не може да ги направи то поне ще те насочи къде.

kaloqn

Най-вероятно ще трябва да се демонтират гумите- става доста голям габарита им, а и трудно се закрепят към масата.
Какъв е размерът на джантите всъщност?

Pyrhel

kaloqn

toretosz

Незнам дали си ги направил за мойте ходих на стругар носят се без гуми.Мисля че 63,3 беше отвора по 3лв на джанта ми взе.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Благодаря за инфото за цената. При kaloqn от горния пост са джантите. В Перник Миро беше питал - 15 кинта на джанта, kaloqn спомена за негов колега - 30 лева на джанта. И 2те цени са високи, при повече от 10 на джанта директно ги пускам за продажба и си взимам други :)

toretosz

Цената е от миналата година(на стъргалките който взех бяха от ауди)на 27- 28 мога да попитам каква е цената в момента в СТЗ при стругаря който ходя.Ако е нещо добро може по някой да ми ги пратиш да ги оправим тука. (beer) (fe)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P