И аз с Мондео

Започната от varby, 01 Декември 2012 18:37:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

varby

Най -после успях да си взема Мондео е не е мечтаното 2.5,но и това си е добре:,,,,,Мондеото е с първа регистрация 17.08.1999 г. ,двиг.1.8 16V /115/к.с.,с добро оборудване.Е има някой неща ,но всичко с времето си.Сменихме ангренажен комплект,задни дискове и накладки,масла и филтри.Другата седмица идва реда на АГУ.

Bobi

Честито за новата придобивка! Колата изглежда страхотно, много ми харесва. Пожелавам ти много безаварийни километри и хубави моменти с кораба!

Светльо

Честито колега, с здраве да си го караш, гледам има интересни неща, предната решетка е като на СТ, 16-ски добра стойка вади, радва много  ^-^

Vas

Честито колега ;) Много безаварийни километри и взаимно да се слушате

tha22don

Честито и от мен! Само консумативи да му сменяш и майстор за друго да не вижда :)

moni74

Честито колега, безаварийно шофиране!

----------------------------

Backstage

охооооо отдавна не бях виждал някой да си купи мк2! браво колега!
да го натъпчеш с екстри сега !

varby

Благодаря колеги за пожеланията!Днес  обърнах внимание на двиг.отд. за да придобие вид удобен за експлоатация.Притъмня и не можах да направя снимки ,но като поставя ГИ ще направя нови .

Иван Вълков

Честита придобивка колега. Колата изглежда супер.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Backstage

Цитат на: varby в 01 Декември 2012 18:37:59
Сменихме ангренажен комплект,задни дискове и накладки,масла и филтри.
със дискове отзад ли го взе?

varby

Така го взех със задни дискови спирачки,и по VIN-кода така излиза.Имаше  още хляб в дисковете,но предпочетох да не рискувам,а и накладките бяха поопечени.

varby

От днес вече с 4 бр. нови зимни гуми General Altimax.А това е резервната която свалих за да  сложим на нейно място  газовата бутилка ,

varby

Благодарение на Alexi и аз вече с буквички ,,,,,,

zar

Супер е да ти е честита! Напомня ми за предишната ми кола леко.Казвам леко ,защото единственото еднакво беше ,че е същия двигател(много здрава изработка без никакви проблеми).Иначе моята беше хечбек и беше една година по-старо от това а именно 98-а.Това беше колата която ме накара да си купя отново Форд и отново Мондео.Купих я употребявана на същата възраст каквато е тая от топика а и на същите километри ,на които е в момента.Безпроблемен и икономичен автомобил.Навъртях му към 100к км и го продадох.Наскоро го мернах и му се зардвах много  ;D Със здраве да я караш и само консумативи да й сменяш!
Marriage is "given" and "take".If you don't give it,she will take it anyway:)

Даниел Маринов

Ей това е едно хубаво мондео :) Аз лично исках МК2, само че хетбек, но по стечения на съдбата карам Фокус комби :-D. В интерес на истината след мондео МК1 ми е трудно да почуствам друга кола като "моята кола". Включително и фокуса, въпреки че е хубав автомобил.

varby

Да повдигнем малко темата,че прашаса.Промените са в това ,че смених плафона и сенниците с такива от Ghia,осветление в краката на водача и пасажера с 12 сеукндно забавяне ,щора на задната врата и щори  на прозорците на задните врати.Днес след измиване направих снимки с телефона:,,,,,

ceco.deyanov

Колега здравей и от мен.
Хубава машинка си имаш.
Какви щори си сложил на задните врати?
Интересувам се защото и аз искам да си сложа.

varby

Правоъгълни с широчина 50см.По-късно ще сложа снимки.

Bobi

Браво, колега! Супер е станало  (clap)

varby

Сложих аз щорите ,но още се триумя за посоката.Но вие сами ще видите:,,,,,,,. И за да не стои празен пепелника ,монтирах разклонител за ел.консуматори:,.

amplified

На едната снимка задната щора не приляга, а на другата е по целия джам(петата врата)?
Две различни щори ли са?

Bobi

На мен ми харесва как са станали! Браво!!!

Alexi

мен не ми допадат тия щори .. по добрия вариант е да са точно за модела и да покриват цялото стъкло

varby

И аз  гледах тези щори които са по цялото стъкло,но цената изобщо не ми допадна.А тези като ми омръзнат, мога да ги демонтирам без да има следи от тях по интериора.А щората на петата врата е една и съща.

varby

Имам един плафон и днес му намерих място,а утре прекарване на кабели и свързване.,,                                                                                                                                                         И да бъде светлина:

Backstage

Браво...тва е един проект който отдавна искам да реализирам,но все не ми остава време...

varby

Малко селска идилия:,,

Nebhotep

Браво и тази кола е щастливка, като Ескортчето. Много ме е жал че се раздели с него... 8) 8)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Bobi

Баси, много ме кефят тези джанти! Страхотни са!

deshi

Мисля че ако я пуснеш малко ще стане още по добре
Грозен си кат` OHC  .....