ФОРД КА верига или ремък

Започната от yvyovchev@abv.bg, 20 Ноември 2012 22:09:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yvyovchev@abv.bg

Пичове,някой да ми каже със сигурност Форд Ка от 98ма 1.3 бензин с ремък ли е или с верига,че съм в Германия и тука в сервизите дори и за питане искат пари....а незнам ако е с ремък кога е сменян.Благодаря предварително.

К.Методиев

Мотора ти е с верига, не е с ремък.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Marlboro

100% Верига. До колкото знам на тези мотори веригата не се сменя, уж изкарва повече от двигателя.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

yvyovchev@abv.bg

Alexi

yvyovchev@abv.bg

Три дни се ровя из нета и толкова много резногласни отговори намирам.....искам някой който е 101% сигурен да изкаже мнение. Двигателя е ENDURA,не е DURATEC

Alexi

ендура е с верига и долно разположен вал .. тоя мотор е измислен 1950 г но се произвежда до 2000г  кажи речи с някои модификации като инжекцион и хидравлични повдигачи

BIGFORDFAN

И ако не се лъжа е с характерен ''дизелов'' звук, най-вече заради веригата?

Alexi

характерния му звук е от повдигачите които са с лош дизайн

mitakinen

Да, така е. Всяка седмица да се регулират - ефекта е никакъв. На бензиностанцията постоянно се пробваха да ми слагат нафта на бензиновия ми Ескорт

yvyovchev@abv.bg

да трака,не ме притеснява стига да върви

Marlboro

Цитат на: yvyovchev@abv.bg в 21 Ноември 2012 15:39:15
Три дни се ровя из нета и толкова много резногласни отговори намирам.....искам някой който е 101% сигурен да изкаже мнение. Двигателя е ENDURA,не е DURATEC

И 2та са с верига.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!