Сапарева Баня - 04.11.2012

Започната от Pyrhel, 04 Ноември 2012 19:52:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Слагам няколко снимки само и клиповете. Който иска да разгледа всички - в албума във фейсбук.

Radko makes rytsa-prytsa

Край! Радко замени ученето с пързаляне...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Радко

На 2рия клип май малко прегря та прекъсна на бърнаута, но другия път живи и здрави по-хубави клипове! Че пушек си имаше но не го хванахме  :D

Виктор Велев

Виж си перките при мен като беше двигателя никога не е закравял даже трудно влизаше в работна температура  8)

shaft

Не знам, дали е нормално, но на мен там ми направи впечатление, че Ракто като я изгаси и след 5-6 минути някъде си пусна перката.

Поздрави

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

Радко

Цитат на: shaft в 05 Ноември 2012 10:51:58
Не знам, дали е нормално, но на мен там ми направи впечатление, че Ракто като я изгаси и след 5-6 минути някъде си пусна перката.

Поздрави
Добре са си перките незная просто за секунда му дойде много зор ли незная! След това си нямаше проблеми. А това, че тогава се включи след известно време (спомням си случая) го прави, защото тогава се надига топлия антифриз нагоре и отваря термостата дори да не работи мотора и включва затова и я запалих като чух че включиха  8)