Видях те!

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 14:11:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

pantata

Аз се чудя защо скоро не съм те засичал по маршрута :)

road runner

ми принципно ние с тебе малко се разминаваме 10-15мин по късно минавам . но да :) 1седмица съм с колело да опазим българия чиста :)

tropper

Цитат на: supertorr в 30 Април 2013 16:06:35
Днес беше засечено Мондео МК3 синьо, автомарик, преди фейса, като собственика му пълнеше гушите на Мото Пфое в Младост!
Веднага да си признава бива ли така? ;)...

Исках, ама не можах  :))
За роднина взимам свещи за Волво. Та се наложи да ходя до Люлин... (bang) (bang) ... А там, драги приятели, Мото Пфое продава - познайте какво? Автомобили? Нее... Пикапи, джипове? - Неее... Тениски, драги дами и господа, тениски. Такива едни с бродерийка MotoПфое...  (omg) В крайна сметка купих свещите за Волвото... а и там всички бяха запразнили ...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

mike28

Ти представяш ли си някой да се яви на събора с такава тениска, особено вечер, ако са подпийнали колегите. Ще отнесе поздрави за родата си до амнайсто коляно. :D

Pyrhel

А представяш ли си, че и някой друг шамар може да отнесе (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

Днес с кого се разминахме извън Велико Търново? В бързината не успях да видя много, но мисля че беше Мондео - сребристо, номер не видях, понеже в края на разминаването съзрях клубната табелка и съответно получих и клаксонов поздрав на който и Аз отвърнах
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

tropper

Току-що един типичен зелен Ескорт с черен небоядисан калник и мнооооого шумен ауспух мина по ул.Йерусалим в Младост 1  8)

pantata

Аз, даже мигах, че малко по-надолу имаше  C:-)

ПП: Може да се преместят постовете във "Видях те"

G_o_c_e_v

Мигането беше ясно, въпроса беше, че за толкова малко време, видяхме клубните табелки и разменихме по един клаксон.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

pantata

Цитат на: G_o_c_e_v в 07 Май 2013 22:16:39
Мигането беше ясно, въпроса беше, че за толкова малко време, видяхме клубните табелки и разменихме по един клаксон.

Те такива пожълтели като нашите се разпознават лесно :))

road runner

Вчера се разхождах из нашият квартал ( дружба 2 ) и ориентировъчно зад фантастико ( дето е на бул. Цв. Лазаров ) скифтах един клубен форд фокус тъмно син рег беше от рода на 5830 или 5380 . Я да си признава кой е ,да вземем да пием по бира некой ден по комшийски ! :)

road runner

Изненадах Радко на светофара на ал. Малинов и Шел-а :) Голем смех той с кола ,аз с колело :) хахаха

tropper

Колелото има ли клубни стикери?  :D

road runner

Все още не ,то затова е смех :)

Радко

Цитат на: road runner в 17 Май 2013 14:46:45
Изненадах Радко на светофара на ал. Малинов и Шел-а :) Голем смех той с кола ,аз с колело :) хахаха
Мда голяма изненада беше наистина  :D Значи вършат работа клубните стикери! За 1 път срещам човек от форума случайно ... та и това, че не се бяхме виждали с теб още толкова ме изненада  :)) На връщане пък на същия светофар дето се видяхме с road runner ме освири supertorr (ако не се лъжа по ник-а), но докато отреагирам и отмина  :D

supertorr

Радко, само на тоя светофар ли въртиш  :D
А едва ме мерна защото бях с " бързо" Ренде  (rofl)

Малко преди това засекох Боби над Младост 4- напрво плашеше останалите коли застанал като цивилна патрулка с тия " затъмнени" джамове  ^-^

Marlboro

Само аз ли минавам по Малинов и не виждам никой...  :'(, там се събирате като на национална среща...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Радко

И на мен ми беше за 1 път спокойно  :D Така се падна

road runner

Цитат на: Радко в 17 Май 2013 19:35:26
Мда голяма изненада беше наистина  :D Значи вършат работа клубните стикери! За 1 път срещам човек от форума случайно ... та и това, че не се бяхме виждали с теб още толкова ме изненада  :)) На връщане пък на същия светофар дето се видяхме с road runner ме освири supertorr (ако не се лъжа по ник-а), но докато отреагирам и отмина  :D

Да ти кажа хич не обърнах внимание за стикери просто познах колата ти ! :)

road runner

Цитат на: Marlboro Classic в 17 Май 2013 22:55:19
Само аз ли минавам по Малинов и не виждам никой...  :'(, там се събирате като на национална среща...

Абе по малинов като не виждаш никой ,може спокойно да минеш още 50м и да минеш да се видим на по кафе :)

ValkataFF

Вчера на Окловръсното при Суходол мисля че ми се мерно един доста Оранжев Фокус ,мисля че беше на колегата    bay_huy или се лъжа .Но няма значение защото гледката беше хубава :)

bay_huy

Цитат на: ValkataFF в 19 Май 2013 10:54:38
Вчера на Окловръсното при Суходол мисля че ми се мерно един доста Оранжев Фокус ,мисля че беше на колегата    bay_huy или се лъжа .Но няма значение защото гледката беше хубава :)

Аз бях прибирах се от МП :D

x1l0n

Видях господин Хой днес - посока моста на влюбените някъде след 10 сутринта :P
FF /fast.fords/

Bobi

whaazp вчера загряваше гумите стабилно пред Марсилия.  :))

whaaazp

Преди да ги сложа мислех, че ще му е по-трудно да сгрява  :D

p.s. Големи кръгчета бяха вчера из Сф...

tropper

Черно Мондео МК2 Комби с лайстни на клуба минаваше по ул. Йерусалим в Младост и попита минувач за упътване  8)
Ей докат си пуша на терасата всички ви ша изловя!  (rofl)

ihovahi

Вчера мондеото на Стефан профуча по Асеновградско шосе все едно е СТ  :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Backstage

Цитат на: tropper в 28 Май 2013 17:13:29
Черно Мондео МК2 Комби с лайстни на клуба минаваше по ул. Йерусалим в Младост и попита минувач за упътване  8)
Ей докат си пуша на терасата всички ви ша изловя!  (rofl)
Тоше не ме ли позна бря?  :D ей голем си снайперис...отивах към Пантата  ;D

tropper

Предположих че си ти, ама реших да не те издавам, докато сам не си кажеш :P

amplified

Недей да блееш по форума, отивай на терасата с бинокъла :D