Въпрос за подгревните свещи на антифриза

Започната от Jivko7777, 19 Октомври 2012 00:23:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Jivko7777

Здравейте става въпрос за подгревните свещи на антифриза, предполагам повечето са еднакви, но все пак става въпрос за Форд Фокус 1.8TDdi (според написаното на тялото де, но не вярвам да е комън рейла, но вие ще кажете)

Та въпроса ми е по колко вата е едната свещ?

Pyrhel

Мисля, че са със същата мощност като на Мондеото - по 250 вата всяка. Внимавай като ги развиваш, че тия, в които се навиват се кършат от корпуса.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Преди време се дискутираше това подгряване на антифриза. Може да ти свърши работа : http://fordbg.com/forum/index.php?topic=404.0

momo76

Отвиването на старите е мисия невъзможна.

road runner

Дааа и от МП ми го казаха същото ! Нова такава джаджа струва невероятните 350лв! ( понеже имам познати и те ми го казаха )

Jivko7777

Благодаря за отговорите на всички, значи по принцип стандартно при другите коли като са 3 броя са по 200 вата всяка като са 4 броя както е Пежо/Ситроен са по 170 всяка, и с това 250 ме хвърлихте в размисъл ... Иначе съм проверил и 3-те свещи се зачервяват за 2-3 сек т.е. си работят и няма да ги развивам, но ме интересуват ватовете за да знам какви релета и бушони да слагам защото ще го слагам на кола която няма.

ПП: Купих 2 ръка за 20 лв тялото с трите свещи и кабелите

Поздрави