Адаптивни светлини или...

Започната от vanvan, 18 Октомври 2012 19:47:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vanvan

Привет!

Нов съм във форума, тъй като от скоро съм притежател на Форд Фокус 2009-та. Фаровете са ми оригиналните, с лупи и фабричен ксенон. Като запаля светлините те правят движение нагоре и надолу, след което застават във някакво средно, отрегулирано положение. Това, което ме интересува е дали въпросните фарове ще "завиват" в тъмното, когато правя завои? Колко нива на "адаптивни" светлини имат оборудванията на Форд Фокус от въпросната година? Още не съм имал възможността да покарам извън града в тъмното, но в града определено не съм ги видял да завиват с волана. Всякаква информация по въпроса би ми била от полза...

Поздрави!

Pyrhel

Оригиналният ксенон не завива (поне на фокус мк2). Затова повечето от форума, които са си поръчвали колите и са избирали сами какво да има/няма са избрали халогенна крушка със завиване и в последствие са сложили афтърмаркет ксенон.

Добре дошъл. Ще е супер, ако покажеш машината в дневника. (fri)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vanvan

Ясноооо....
Е..Предполагам не е болка за умиране :)
И аз бях чел някъде в нета, че оригиналния ксенон е без завиване на тея Фокуси.

А относно дневника - трябва да посъбера малко снимков материал тези дни. Никога не съм притежавал автомобил от марката, винаги съм бил скептичен, дано не се окажа прав!
Ще питам в другата тема (като я пусна) за подробностите... Поздрави!