Тапициране на табло

Започната от Pyrhel, 01 Октомври 2012 09:42:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Нали докопах едно табло за сиерата, което е като ново и няма забележчица по него. Та се чудя сега - дали да не си направя едното (старото, оригиналното) като на баш-карачите - с велур. Някой дали има впечатления от тоя вид "тапицерии" - после дали може да се чисти лесно, че като гледам какви прахоляци са по града иии направо не ми се мисли.

Гледам, че има някакви различни видове велур, кой се ползва? Или някой по-смислен вариант има? (help)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Аз бих го направил с изкуствена кожа. И при велура и при кожата ще ти трябва хубаво лепило. Като отидеш в магазина кажи какво ще правиш за да знаят какво да ти дадат. Кожата е около 10 - 12 лева метъра

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Идеята е да не отразява светлината, с когата няма да стане... Може би?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

road runner

Брат ми искаше да си прави таблото на Саксото . Ще го питам какви варянти има и ще ти пиша :) Там кадето работеше идваха доста бегачки и беше питал относно точно това :)

escobar

Аз бих заложил на велура.

Alexi

става и с губер ,предполагам си виждал много такива лади и москвичи :))

escobar

Ами мисля, че са китеници. Губерът е по-друга технология. Ще трябва да се пусне на дино и на 400 метра и с двете.

Danchev

Таблата на бегачките не са тапицирани ... флокнати са и тук имаме изключителни майстори на флока (техниката идва от Русия) ... поразпитай джуджала и ще видиш за какво иде реч :) в ибей си има китове, но като съм гледал първият опит винаги си омазан до ушите и не си доволен :D
How about a magic trick?