Обичам НСО!

Започната от Pyrhel, 28 Септември 2012 15:35:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Обичам НСО! Обичам да карат срещу мен, обичам да ме избутват в канавките, обичам да преминават на червен светофар. Но най-вече обичам да убиват цивилни, а виновните да са цивилните... Защото остреща са НСО и черните стъкла. Едно видео за украинските служби, ама не мислете, че при нас е по-различно. Доказали са се с многобройните си катастрофи - с цивилни, линейки и т.н. И да се пазите, че вие ще сте виновни, отсреща е НСО с ББ-образен.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

Тези мили хора от УБО-то защо така са те ядосали?

hotblooded

Цитат на: escobar в 28 Септември 2012 15:42:14
Тези мили хора от УБО-то защо така са те ядосали?
Че няма ли с какво? Карат по зле и мутрите в средата на 90те.... Държат се като личната гвардия на Лъв Фока която при Ахелой му е пробивала път през собствените му войници - че да може да избяга по-бързо! Но какво да се прави - с милиционер начело на държавата - нормално е милиционерите да се насира като хармански крави!

escobar

Има адски много неадекватни водачи (подчертавам водачи, щото не са никви шофьори), които създават предпоставки за ПТП всекидневно и всекиму. НСО обира пешкира редовно, заради правата си, които са малко или много неясни и размити. Поради тази причина сега ще приемат закон за дейността им.
Редовно има водачи, които се пробват на трамваи, тролеи, линейки и т.н. без да броя неодушевените предмети. И на тях ли е виновно НСО?

Спомням си веднага за една от последните "жертви" на НСО...
Една мацка със Ситроенче твърдеше, че са я удраля с юмрук по тавана при скорост над 80 километра в час... И няколко изречения по-късно обясняваше как прелетяла делегацията покрай нея за секунди...

Аз преди около месец се пробвах да гоня заедно с тях зелената вълна по бул. Васил Левски, ама бях с ясното съзнание, че си правя клизмарщина и абсолютно осъзнавам защо ме засякоха. Сега спокойно мога да орева света колко са брутални, а истината беше, че бяха с две баварии. Едната караше в най-лявата лента, другата и правеше заслон в средната. Движеха с около 80 в час. Аз реших да карам на около 5 метра зад тях в най-дясната и ми се получи за около 50 метра, след което пуснаха Horn-а и ме засякаха.
Ама аз това чукане чаках де, ако бях някой неадекватник, щях да съм се отрескал у тях и да говоря през сълзи колко са арогантни и как най-спокойно съм си карал в най-дясната.

Таааа не е НСО проблема по пътищата.

hotblooded

Че има идиоти по пътя - няма какво да спорим. Относно НСО - в твоя случай - ОК - нямаш работа толкова близо до правителствена кола, ама когато правят "заслон" в насрещното на двупосочен път извън населено място и то в завой - какво пак ли шофьора насреща е виновен? Не напразно споменах гвардията на Лъв Фока - какво да очакваме утре с танкове ли да тръгне НСО, или направо да стрелят по всяка кола по пътя на кортежа...... Като толкова искат да се правят на велики все едно возят господ - ми да затворят пътя по който ще минават!  Помня края на 80те как пътуваше Бай Тошо (не че съм му фен) - извинявай ама кортежа му не беше колкото и половината на сегашните (не визирам само настоящите) нито имаше коли в насрещното. А колкото до зелените вълни в града - изобщо не смятам че родните ни политици въобще заслужават такава привилегия. Холандския престолонаследник - как може да работи като граждански пилот и да ходи с колело с гадежто си по моловете? В Швеция как министри ходят с автобус на работа. Датската кралица се разхожда пеш в центъра на Копенхаген!  Нашите какви са? Нещо са ни докарали стандарта над шведския или холандския или датския че и привилегиите им ще са в пъти над тамошните им колеги.

escobar

На светлинни години сме като светоглед и разбиране от скандинавските страни. Ние сме на Балканите - тук е бой, ебане и сръбска музика.
В Сърбия гръмнаха премиера.
В Чехия днес са опрели пистолет в главата на президента.

След като прочетох за УБО из Уикипедия и разни други статийки, НСО са като коледарчета.
Другите въпроси, които споменаваш не се отнасят толкова до службата, която охранява политиците, а самите политици.
В Германия 800 депутати се возят на 60-70 Мерцедеса, тук 240 депутати имат 120 коли. Напишете обществена поръчка и Народно събрание и ще прочетете и за самия цирк, свързан с обществената поръчка.

hotblooded

То и на министър Цветанов му извадиха пищов, навремето и на Бай Тошо са вадили. Точно че НСО са пионерчета в сравнение с УБО - УБО са си вършили работата без да се виждат кортежите им от космоса. А колкото до охраняваните персони  - "номера е да не те поръчат" и 5 НСОта няма да ти помогнат. Това в момента е в много по голяма степен избиване на комплекси и помпозност от колкото охрана! Но впрочем самото НСО не е виновно за това - някои пъпеш е решил че иска да го возят като господ и НСО изпълнява, смеят ли да кажат "Г-н ххххххххх, това е излишно, нередно и създава повече опасности за обикновенните хора, от колкото удобства за вас"...

escobar

УБО-то са били доста по-кофти хора, просто тогава колите са били около стотина хиляди в цялата държава, шофьорските курсове по 2 месеца и т.н. Не са се набивали толкова на очи.

mitakinen

Преди няколко години качих едно момче на стоп и се оказа учащо се в полицейската школа и много възторжено разказваше колко добри шофьори били тези на НСО. Отрязах го, че всеки с голям джип, пуснати лампи и ненаказуемост е много добър шофьор. Баща ми веднъж го натикаха в една канафка охраната на президента Желев - щото са келеши - с жигулата си сигурно ще таранира Тойоти Ландкрузър. А до това, че Тодор Живков се е движел с малка охрана не знам дали е така - само два пъти съм виждал да минава кортежа му през Карнобат - единия път се точеха 30-40 мин. - 15 милиционерски коли - мерцедеси и волги, 4 автобуса, няколко микробуса, 3 линейки и три ЗИЛ-а абсолютно еднакви пред 5 мин. Другия път мина със специален влак - гарата я чистиха цяла седмица - 2 часа спряха всички влакове и толкова време бяхме строени пред гарата да спре влака за 1 мин. и бай Тошо да излезе на прозореца да ни махне. Вместо охраната да е незабележима и високопоставената личност да се придвижи от точка А до точка Б безпроблемно и незабелязано - постоянно стават панаири - нали като се напрариш на "гъзе" утре тоя човек няма да гласува за теб, че и роднините му - явно се забравя това

BIGFORDFAN

Напълно подкрепям мнението, че всеки горе-долу добър шофЕр ще стане много добър с постоянни тренировки и пълна свобода на действие. А за олигофренските им изпълнения по улиците и пътищата мога да говоря безкрай!  (angry) 

escobar

escobar

http://dnes.dir.bg/news/katastrofa-ivilo-moskovski-12233321?nt=4

Инцидентът е станал малко след 14 часа в посока Варна. Преди това в другото платно бил аварирал ТИР, уточниха по-късно от МВР. Товарният автомобил е бил обезопасен с необходимите светлоотразителни знаци. Зад него били спрели три леки автомобила, които изчаквали да спре движението в насрещното платно, за да го изпреварят. По неизвестни причини, един от тях – "Фолксваген Голф", предприел изпреварване и се ударил челно в колата, в която са били министърът и хора от екипа му, движила се с включени специални светлини.

Alexi

ми голфа винаги е с предимство ...

viksata

Цитат на: Alexi в 19 Октомври 2012 20:20:02
ми голфа винаги е с предимство ...

А баш !!!!  :D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

supertorr