GPS Software: iGo

Започната от Pyrhel, 11 Септември 2012 21:44:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Коя версия на картата за България ползвате, че аз намирам все някакви стари?

Хайде да направим един файл с камерите и да си го ъпдейтваме за всеобщото благо, какво ще кажете? :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tha22don

OFF topic: Аз ползвам на GSM-a Sygic Mobile Maps 10 с карти от 2010 мисля и до момента не ме е лъгал много  :)) Даже не съм и гледал дали има по-нови..
Относно камерите - идея е да...но като се мине 1-2 пъти през пътя със стационарните си създаваш навик... от тези мобилните настръхвам аз... (angry)

Bobi: за да не цапам, ще пиша тук. Всички снимки от мобилни камери, ако не те спрат веднага, с добър адвокат падат в съда.

Иван Вълков

Аз използвам iGO Primo с карта NAVTEQ 2012 [120618]. Как ще добавяме точки(POI) във файла  и кой как ще ги споделя/допълва. ЗА идеята съм ЗА

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

AlexanderBozhinov

hotblooded

Имам IGO на телефона, но съм скаран с добавянето на точки. Мога да дам координати на стационарни камери (които знам) чрез wikimapia и да добавяте. Само че нека да разделим стационарните камери от местата за засада с мобилни.
Съгласни да дам 4-5 стационарни + още толкова места за засада на wikimapia, a някои да ги добави? Или да ги даваме на wikimapia тук и всеки да си ги добавя в неговата навигация?

Pyrhel

И аз не знам, но ще разгледам и предполагам ще мога да ги правя на ръка. Ще е супер ако можеш да дадеш точни координати и да кажеш колко е ограничението там. Всъщност... Имаше един сайт, където са публикувани координати и ограничения, ще го намеря и ще направя един файл като имам време :)

К.Методиев

Цитат на: AlexanderBozhinov в 11 Септември 2012 22:45:26
Bulgaria_83_NQ_2012.Q1_120618

Да и аз съм със същата карта в момента, то и това е последната карта за иго, принципно картите на navteq са по добри за България от тези на Teleatlas, това са си по мой лични наблюдения де, ако имате желание за пой и разни такива мога да ви дам линкове, и не само за тях, имам достъп и до офроудските бг карти за гармин, ако има желаещи на лични.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

http://antiradar.braindumpz.com/

Тук има доста камери, но не знам колко са актуални местоположенията им.

К.Методиев

Сетих се още нещо за колегите с андроид телефони в Google play има приложение антирадар, обновява си постоянно камерите, мисля че можеше и да се добавят, изисква интернет връзка, показзва и стоянките на патрулките.

Линк към програмата.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

pantata

В БМВ форума има тема как се добавят ПОИ в имиджа на картите на Навтек, пробвал съм го и работи. Довечера ще потърся темата им.

К.Методиев

Ето ви едно място с събрани много пой точки.

Камерите се слагат в IGO\content\speedcam

Останалите пой са в IGO\content\poi

Различават се по разширението на файловете къде трябва да са.

shaft

Аз на Андроида ползвам iGO и картата ми е: Bulgaria_R3_NQ_2012.Q1_120618 - за момента не ме е подвело - знае пътищата... Спийд камерите и постовете са в един текстов файл и ги чете от него - има към 850 координата... Версията на камерите мисля, че е от офф роуд форума - BG_speedcam_v0691.txt - така се казва файла...

Поздрави

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

Alexi

най добрите карти с най чести ъпдейти са на Навтек .. камерите са отделен файл не зависят от картата но и те се ъпдейтват горе долу по същото време ,на около 3 месеца .

momo76

Карти и файл с камерите ги има във форума на Покет България, но си иска доста ровене докато се открият.
За картите - на Навтек са добри, но само за по главните пътища и в градовете. Ако се наложи да се минава през някакви незнайни села и прави едни странни маршрути.

Alexi

има всякакви селски пътища ,просто трябва да му зададеш най прекия път да видиш през какви поляни ще те прекара :)

Pyrhel

Някой играл ли си е с NGo Primo? Примерно 8.6 :)
Много яко изглежда, хубави работи чета, ама е някакво мазало с инсталациите, а и инфото е за андроид, но не и за Win CE...

К.Методиев

Аз съм с примото и съм много доволен, но го ползвам на андроид. Лично според мен за българия в момента има два варианта примо и навигон, за момента може да се ползва и гармин за андроид, но има няколко условия, а скоро се очаква и навигацията на гоогле да стане активна в нашата страна.

amplified

Цитат на: DidiBao в 19 Януари 2013 04:10:30
Аз съм с примото и съм много доволен, но го ползвам на андроид. Лично според мен за българия в момента има два варианта примо и навигон, за момента може да се ползва и гармин за андроид, но има няколко условия, а скоро се очаква и навигацията на гоогле да стане активна в нашата страна.

navigon=garmin :)
Картата на гармин с друг интерфейс  ::)

Pyrhel

Всички си ползват един и същи вендор на карти? :)

Ето това ми трябваше: Актуални спийд камери за БГ и Европа и IGO Primo за WinCE.

К.Методиев

Навигон е собственост на гармин но не може да се ползват външни карти, примено офроуд картата за българия е много добра. Иначе всичко е от него.

ganador

Ползвам IGo на телефона и преди дни намерих и му качих карта на БГ 2012_Q3. Akо някой му трябва, давам линк за ДАТА-та. По принцип е за цяла Европа и към 3 Гб, от арената май го дърпах.
Kартата е за iOS.
БГ 2012 Q3

К.Методиев

Ето и един торент със всички карти от пакета iGO Navteq 2012.Q3 EUROPE

Ето и почти всики резолюции за иго примо за андроид, препоръчвам сборките на Vami.

Тук.