Форд Ка не пали. Стартер?

Започната от stefutska, 12 Август 2012 08:45:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stefutska

Здравейте, сутринта не ми запали количката  :( Нямаше "кашлянето", което се чува при палене, нямаше никакъв звук. Все едно няма акумулатор,,, Какво е възможно да е? Акумулатора е нов... Откачено нещо отпре, стартер?
Е таая кола ще ме побърка...  :'(

hotblooded

Виж дали ще запали с бутане и я закарай в сервиз. Ако запали с бутане - най вероятно са заминали четките на стартера, не са скъпи. Лампите по таблото светят ли - ако ли не - най вероятно е била забравена на фарове.

stefutska

не е забравена на фарове, лампите на таблото светят, да. Ох какъв сервиз неделя  :D има да си бутам :D

hotblooded

Цитат на: stefutska в 12 Август 2012 09:56:52
не е забравена на фарове, лампите на таблото светят, да. Ох какъв сервиз неделя  :D има да си бутам :D
А като завъртиш на "стартер" гаснат ли? или остават да светят?

stefutska

Светят ... и никакъв звук.. Незнам как бих могла да я закарам в сервиз.... Май някой трябва да дойде на място :(

hotblooded

Цитат на: stefutska в 12 Август 2012 10:03:50
Светят ... и никакъв звук.. Незнам как бих могла да я закарам в сервиз.... Май някой трябва да дойде на място :(
Изчакваш до утре, палиш я с бутане, и я караш в някои от сервизите от темата "Препоръчани сервизи".

stefutska

Цитат на: hotblooded в 12 Август 2012 10:11:44
  Изчакваш до утре, палиш я с бутане, и я караш в някои от сервизите от темата "Препоръчани сервизи".

Мда, ако запали въобще.. :(

hotblooded

stefutska

Надявам се да не ми излезне скъпо... Ееее направо ми писна с тея  ремонти по тая кола.. .:( Аз я направих нова направо вече..  :(

hotblooded

Цитат на: stefutska в 12 Август 2012 10:26:35
Надявам се да не ми излезне скъпо... Ееее направо ми писна с тея  ремонти по тая кола.. .:( Аз я направих нова направо вече..  :(
Ами дръпнала си късата сламка, Ка-то не е лоша колица, но когато този преди теб не е я подържал а само е "кърпил" се стига до такива моменти.

stefutska

Цитат на: hotblooded в 12 Август 2012 10:31:18

Ами дръпнала си късата сламка, Ка-то не е лоша колица, но когато този преди теб не е я подържал а само е "кърпил" се стига до такива моменти.
Уж я беше поддържал... В последствие се видя обаче... Кво ли не й смених

stefutska

Мдааа, с бутане е станало, проблема обаче е, че никой не иска да се занимава с тая кола (всичко е набутано в нея). Трябва да се свали стартера и да се види дали са четките или какво е..,

Bobi

Закарай я в сервиза на ул. Брод 19 ( под моста Чавдар).