Проблем с one-touch дигане на стъклата

Започната от mrmef, 26 Юли 2012 10:49:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mrmef

Привет, имам лек проблем с one-touch функцията на предните стъкла - лявото мога да го свалям с one-touch, но не мога да го дигам така. Дясното и в 2-те посоки не реагира с едно докосване а само с задържане. Принципно знам процедурата за обучаване с задържане за 2-3сек. в крайно положение, но не помага. По VIN гледах, че колата няма комфорт функция от централното.

Моля за съвет, кое е за смяна и/или какво да проверя?

Pyrhel

Опитай да "рестартираш" цялата система с one touch-а. Откачи акумулатора за 5 мин и после никой от прозорците няма да работи както се очаква. Обучи ги наново, но 2-3 секунди ми се виждат малко, като откача акумулатора ги задържам 4-5-6. Ама нали знаеш - вдигаш догоре, пускаш копчето, натискаш го и задържаш, т.е. при вече затворен прозорец задържаш.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

momo76

А дали въобще има тази екстра. Моите и без обучение си се свалят. Обучението  е за вдигането.

Pyrhel

Какво стана, захапаха ли прозорците?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mrmef

Акумулатора още не съм го откачал за тест. Гледах, че само шофьорското на бутона има една допълнителна чертичка. Явно само лявото има auto, лошото е че работи само надолу и вероятно ще трябва да си търся друг модул за управление, но още не знам какъв. Надявам се да намеря и система за комфорт функция...

Ако някой е проверявал каква част трябва за да има auto в двете посоки и на другия прозорец да сподели.

По VIN имам: 
Power Front Windows One Touch Down
Less Global/Auto Closing (Less = нямам го)

Bobi

За съжаление и при мен не става номера  >:( . Имам One touch down, но по VIN нищо не пише за global locking-а. Странна му работа,