Проблем с бушон на МК3

Започната от mirohristov, 17 Юли 2012 18:26:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mirohristov

Здравейте колеги ! Изгоря ми бушона на подгряването F3 60A който се намира в бушонното табло в моторния отсек. Визуално изглежда така . Има надпис на него D729, жълт на цвят защото е 60А . Въпросът ми е следния ? Има ли ги тези бушони и при по старите модели за да знам къде да търся. Ако някой има също такъв бушон /здрав/ да казва ! Поздрави на всички.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Иван Вълков

При по-старите има подобни, но са с метални крачета и са по-къси. Търси в по-заредените автомагазини или в някоя автоморга със сигурност ще има аз така направих.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mirohristov

Яснооо. Трябва да се търси от МК3 . А някой да знае морга в Плевен или около него с такова мондео ?
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

perfekt

Цитат на: mirohristov в 17 Юли 2012 20:12:07
Яснооо. Трябва да се търси от МК3 . А някой да знае морга в Плевен или около него с такова мондео ?
В събота пратката потегля към Вас.