Звънтене от двигателя?

Започната от lazarkk, 15 Юли 2012 08:45:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

Заслушвам се последните 1-2 седмици, като я изфорсирам и върна газта се чува една като звънтене, Евентуално какво може да издава този взук в двигателя, защото и не съм сигурен дали е от там или е някоя ламарина по пориферията му. Но ми се и струва, че в движение като върна газта на скорост се чува звънтенето по дълго, което ме кара да мисля, че е нещо в двигателя.

Alexi

може би веригата подрънква ,трябва да се чуе от майстор

lazarkk

Цитат на: Alexi в 15 Юли 2012 09:01:49
може би веригата подрънква ,трябва да се чуе от майстор

Точно така звучи, само дето е с ремък!  :-[

Иван Вълков

Много гадно зънти и когато се е отлепила питата на катализатора. Ако и твоят е точно след изпускателните колектори прослушай го. Може да погледнеш да не си забравил някакъв ключ в коша на мототора, аз така веднъж бях забравил в интерколера едно удължение от гидоре  :D

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

lazarkk

При мен катализатора е бракуван още от закупуването на колата, това беше първото нещо  ;D . Иначе май открих проблема, един болт липсва от планките на егр-а, и май там звънти, обаче както ти казваш, липсвами един камък 10 от гидорието... падна и няма намиране, но предпалагм, че отдавна се е затъркаляло по улиците, въпреки, че доста лашках колата и така и него намерих каде отиде... Може и той да е. Но пък да се чува само при отнемане на газта?  После за срещата като ходя ще видя дали звънти. Дано се окаже това, да не е нещо по двигателя.