Колко мога да взема за колата ми?

Започната от sky, 14 Юли 2012 00:19:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sky

Предполагам темата ще е полезна и за други колеги. Напоследак съм се захласнал да сменя колата с автоматик. Колата е Ford Focus 1.8 TDCI Ghia 2006.

Чебурашка

За съжаление трудно се продава фокус 2 и 2 фейс в момента. Не са много търсени. В МП ги изкупуват на ужасно ниски цени,нов внос е пълно,купувачите са малко. :'(
Някъде за около 9000 мисля че може да се продаде но това е само мое мнение.

hotblooded

Цитат на: Чебурашка в 14 Юли 2012 01:06:51

Някъде за около 9000 мисля че може да се продаде но това е само мое мнение.
Неговата кола е жалко да се дава за толкова :(   Но пък за повече от 9 - от 11 започват Мондео Мк3 в МП.... Наистина е много трудно да се продаде фикус на свястна цена в момента

sky

Дам, явно ще е трудно. Ами ще видим какво ще излезе.

Backstage

Цитат на: hotblooded в 14 Юли 2012 08:32:37
от 11 започват Мондео Мк3 в МП....
Някой трябва да е луд да даде толкова пари за мондео мк3.................

Alexi

изобилства от "луди" .. аз 2 пъти ходих до МР Люлин което ми е на някакви 400 км като търсих кола и ми ги купуваха под носа ,и в момента не се задържат много .. доста хора вече предпочитат да дадат малко повече пари за кола с ясен пробег история и произход ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 15 Юли 2012 09:05:12
изобилства от "луди" .. аз 2 пъти ходих до МР Люлин което ми е на някакви 400 км като търсих кола и ми ги купуваха под носа ,и в момента не се задържат много .. доста хора вече предпочитат да дадат малко повече пари за кола с ясен пробег история и произход ..
Aбе има едно което стои вече 9 месеца :) Но все пак на срещата в София се запознах човек когото съм изпреварил с малко :)

Bobi

На тази цена, която си обявил, по-добре си купи абонамент за 2-3 години :). Максумим 9к - с много компромиси! Не го казвам с лоши чувства, просто пазарът за Форд, за съжаление, не е този за VW.

sky

Да... здраве да е. Пари се печелят.

Цената за форума ще е съвсем друга.

mrmef

Aз гледам от доста време Фокус 2 и като цяло се намират за 5,5-6к с ръчни (долна граница).

hotblooded

Цитат на: mrmef в 19 Юли 2012 13:32:46
Aз гледам от доста време Фокус 2 и като цяло се намират за 5,5-6к с ръчни (долна граница).
Ест. че има - виж в мобиле.де какви излизат за 2000-2500 Е - те такива идват тука за 6 - 6500 лева. После Форд били трошливи...

sky

Bobi

Тия от обявите за 5-6 к, че дори и за 7.5 к са пълна скръб. Нали си търся кола и съм гледал почти всички фокуси по обявите. Но от 8к нагоре има хубави бройки. Прсото много бързо се обезценяват тия фордове - за радост на купувача и за съжаление на продавача :)

mrmef

Имах предвид долна граница - това са без екстри италианки на 200к км. Не препоръчвам за 5-6к и аз :)

sky

Колата е пуснах във форума на 12900. Ако някой има сериозен интерес може да се договорим за цената. Може и да се лизингова към МП.