Тапициране на волан

Започната от Иван Вълков, 24 Юни 2012 22:33:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emkata

Да свалям моя и да ти го нося, а? ;D

Иван Вълков

Трябват ми още тренировки....ама ще измислим нещо  (rofl)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

emkata

Шегувам се, в гаража ме чака една торба с накладки- предни и задни, шарнир, биелети и още няколко дреболии. Волана ще чака по-добри за него времена. Стопли ли малко времето "Фикуса" пак влиза в бокса.  (rofl)

2.9

Супер е!!Какво повече!Доволството да създадеш нещо не може да се купи.и аз тая зима от скука си барнах един за ескорта само че от алкантара-малко е крив но какво от това

Dmitarcho

Ванка, от снимките ли е, или от задната страна изглежда по-добре ? Това с алкантара е хитро :D
Ръца Пръца

Иван Вълков

Цитат на: Dmitarcho в 23 Февруари 2014 20:59:45
Ванка, от снимките ли е, или от задната страна изглежда по-добре ? Това с алкантара е хитро :D

Митак просто телефона толкова са му способностите да снима. Бих казал че стана почти професионално този път - има няколко незначителни грешки. Трябва да го снимам с апарата докато не съм го сложил.
Колега с алкантра е станало много добре. В крайна сметка важното е както казваш ти човек да е удовлетворен от работата си, а затова чук там има по забележка тя е за кадем за следващият път, защото като се навиеш да направиш друг волан няма да я има ;). Радвам се че има интерес и последователи

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

bad_boy___d_ge

Здравейте, да покажа и аз как реших проблема с претапицирането на волана, сам се захванах с това с купешки калъф от тези които се зашиват, не беше лесно но се справих 2-3 часа нерви и станаха нещата, доволен съм как се получи, само че сложих калъфа  върху стария който беше сложен от предния собственик.

Dmitarcho

Не стана ли много "дебел" волана така ? Или така изглежда само ;) Иначе добре си се справил ;)
Ръца Пръца

bad_boy___d_ge

Ами да дебеличък е но като го сравня с обикновените калъфи, които само се поставят май е една и съща дебелината, но на мен лично ми пасна перфектно дебелината му както се получи сега 8)

Иван Вълков

Браво добре е станало.