Mondeo-то на pantata

Започната от pantata, 14 Юни 2012 19:18:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emkata

(drool) Уникален автомобил!

pantata

(happy)

Днес пристигна трипчето. Не показва оставащи километри все още, но дойде с преправяни кабели на буксата и уикенда ще я разуча  (coffee)

Светльо

Честито за трипа колега, но това колко километри може да изминеш с наличното гориво и точните литри на горивото, в под менюто на трипа е голяма мъка. В другия форум има една тема огромна за това, аз лично какво ли не пробвах вадих сондата поне 10 пъти и нищо, или докарвам що годе да показва трипа обаче тогава се бъгва стрелката почва да показва грешно или обратното..... Трябва си май сонда специално за трип и точната версия на самия компютър абе както казах мъка...  ;)

pantata

Днес си гледах задника в продължение на 220 км и не се стърпях да я снимам :))

pantata

Една снимка на дупетата на Мони и Гунка заедно  :P

{REDNIKA}

Честито колега с здраве да си я ползваш :) и много безаварийни километри :) Ако искаш се регни и в този сайт и започвай да си водиш всичко www.daigaz.com/MONDI
И още един Въпрос такъв ТРИП дали ще стане на моето мондео
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

lazarkk

Цитат на: {REDNIKA} в 15 Август 2012 20:46:45
Честито колега с здраве да си я ползваш :) и много безаварийни километри :) Ако искаш се регни и в този сайт и започвай да си водиш всичко www.daigaz.com/MONDI
И още един Въпрос такъв ТРИП дали ще стане на моето мондео

твойто табло е от старите и трипа е по различен, но иначе ако си намериш може да си сложиш.

pantata

Отдавна не съм писал в тая тема, но то и няма много промени по колата.. освен малко ъпдейт на музиката и оправено централно.
Единствено належащо беше да се изчистят фаровете и ходихме да ги полират. :)

преди

и след

А да, и газова има, не ме убивайте за пълначката в бронята, нямаше друга опция :(

pantata

Малко да се ъп-на  ^-^

Вече сме със 17-ки  (pnga)

whaaazp

е супер са! Точно този модел! Честито!  ^-^

Иван Вълков

Честито!!! Супер са

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexander

Много ме кефи тази джанта... Супер е станало!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Супер са джантите, честито!

pantata

Много време мина от последния ъпдейт на темата...
От неделя съм с монтиран "буфер" със съдействието на софийската група

Кофти снимки, но телефона толкова може на тъмно  (rofl)

Дръпната докрай напред седалка

в нормално положение

А преди малко довърших и темпомата. Като не питам и поръчвам жило без да гледам се наложи побългаряване  :))

и самата машинка уплътнена с дунапрен да не се мърда и трака

Светльо

Работи ли? Мисля, че всичко правилно навързах?  ^-^

К.Методиев

Това жило не е много добре така, жилото на темпомата трябва да се движи отделно от другото като се мести рамото на дросела.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

Панта, касата е супер, ама това с жилото е побългаряване на квадрат :(. Да не кажа, че си е рисковано.

hitrata_lisi4ka

Съгласна съм с Боби, иначе музиката е 6! :)
Искам нещо русо, може и метла!

pantata

Не съм тествал още, утре на път за работа  ::) бях целия омазан и реших да се прибера да се измия. То пък вечерята беше готова и ме домързя да излизам после. Жилото се движи свободно от другото, нямат допирна точка. Ръчках 5 минути нагоре-надолу цялата планка и няма излизане. А дори и да се разкачи от свинските опашки най-много да не сработи темпомата, нищо фатално, то е само да държи дросела отворен  8) А ако евентуално стане в движение, все едно си вдигаш крака от педала за газта. По-натам ще се направи по-цивилизовано, от мерак това направих :)

pantata

Всичко работи перфектно, крастата е начесана :) Сега ще се дебне на тънко жило с оригинален накрайник.

ПП: Огромни благодарности на Светльо, най-вероятно без него все още щях да съм без темпомат!

Светльо

Радвам се, че всичко работи и че съм помогнал, добре си поиграх с кабелите ама съм ги нагласил точно  ^-^ Много безаварийни километри да си караш с него! :)

pantata

Малко ъп с прясно боядисани джанти, които нямам търпение да дойде пролетта и да обуя   ^-^

Боядисани в Димитровград за 120 лв, но вече взима 200   (rofl)

deshi

Любимата ми форд джанта...
Грозен си кат` OHC  .....

Иван Вълков

Станали са убиец.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

И на мен ми харесват как станали. Как ги боядиса - прахово или с автомобилна боя?

pantata

Чак сега виждам питането, че ми трябваше снимка на джантите. С българска автомобилна боя са пръснати.

naskoto__

pantata

2.9

много ултра мега яки джанти! ^-^

naskoto__

Цитат на: pantata в 11 Март 2014 17:43:10
Липсват ли ти? :)
Само им се радвам,най-яката(в буквален и преносен смисъл) заводска джанта на Форд!