Снимки от "Capri treffen am Hockenheimring"

Започната от deshi, 10 Юни 2012 19:51:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

deshi

Преди месец с баща ми отскочихме до Хокенхайм на Капри събор ... просто нямам думи за какво става въпрос ... и с колко пари бяха правени колите ... за съжаление за  да узаконя моето тук ще ми струва поне 15 000 евра така че то си остава в бг ... и не НЯМА ДА ГО ПРОДАВАМ ... така че не ми правете оферти ... :) За съжаление по готините снимки с колите от дтм , които бяха истински от едно време останаха в апарата на баща ми . иначе на снимките може да видите доста РС-и ... толкова през живота си на едно място не бях виждал. Айде съберете материал и на есен да  направим нещо подобно поне от към бройка :)
Грозен си кат` OHC  .....

hotblooded

За мен истинския чар на Капри, Таунус, Гренада е когато са максимално запазени във вида в който са излязли от магазина... И все пак поклон пред хората които поддържат живи едни от последните истински автомобили!

deshi

Бъди различен а не БЕЗРАЗЛИЧЕН .. това е за  мен истината ... колкото до външния тунинг не го харесвам ...... но Капри без перформънс е гола вода ...

+ една забележка не се казва грЕнада ... казва се GrAnada  (beer)

hotblooded

Така им казвахме, въпреки че на задния капак пишеше друго.. Първата ми кола беше Таунус'79 1,6 L - две врати и :късия" стоп.

deshi

Моята беше гранада 2.0 V6 Combi с блокирал мотор ... оправих я стегнах я джанти .... ходова част 5 степенна кутия ... стана пушка после купих каприто и грандата замина  (stir)

hotblooded

Таунуса стана "тоталка" не можах да му се радвам като го взех още нямах книжка - бях на 16, бях изкарал курса но нямах 18 да си взема книжката когато баща ми катастрофира с него. Слаба богу - хора не пострадаха, но Таунуса и едно Волво 244 бяха за скрап...