''Карбоново'' фолио, мнения, цени, препоръки за монтаж...

Започната от BIGFORDFAN, 07 Май 2012 22:07:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BIGFORDFAN

Здравейте колеги, след като взех анти крило за петата врата за ''гробищарката''  (happy), реших да го направя ''карбоново'' (ако беше същия цвят като колата нямаше да се занимавам...). Знам че доста от вас са си правили разни неща с такова фолио, но откъде и за колко го взехте, има ли разлика в китайското ''качество'' и т.н.

П.С. ако имате някой който монтира за нормални пари, споделете!

Pyrhel

Здравей колега :))

Карбоновото на 3М ще да е около 70тина лева кв. м. Преди да вземеш каквото и да било, много близо до теб има магазин на 3М и можеш да отидеш да ги разгледаш. Има едно страхотно теглен алуминий за външно облепяне на автомобили и предполагам то ще легне мнооого приятно :) Магазинът е на Г. М. Димитров, тук:

http://maps.google.com/maps?q=42.661922,23.353023&num=1&t=h&z=18
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Честно казано 3М не е вариант за моята кола, все пак си е дърта... по-скоро някакво добро китайско. Благодаря все пак колега, много сте услужлив към по-възрастните колеги във форума (wisdom)

amplified

Не купувай най-евтиното, че видя моето как след 1 месец се олющи.
Ако вземеш все пак евтино го залепи по крайщата с някакво лепило.

viksata

А защо просто не го пръснеш с цвета на купето? ::)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

BIGFORDFAN

Цитат на: viksata в 08 Май 2012 08:37:22
А защо просто не го пръснеш с цвета на купето? ::)
Боята ми е металик, ще ми излезе доста скъпо...  ::)

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

zliqiliq

Да се изкажа и аз.Аз си лепих сам(учих се) с фолио от 12 кинта квадрата.Мисля че вече има 2 месеца откакто го сложих вярно че 2 месеца са нищо но все пак?Има и друго моето не е изложено на преки атмосферни условия което е голя + ,но е на дръжките което е малък -.

viksata

Цитат на: BIGFORDFAN в 08 Май 2012 09:58:36
Боята ми е металик, ще ми излезе доста скъпо...  ::)

Вземи си едни 100 ml боя и лак

ела да пием по кафе и да ти го пръсна  (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Иван Вълков

Цитат на: viksata в 08 Май 2012 22:03:18
Вземи си едни 100 ml боя и лак

ела да пием по кафе и да ти го пръсна  (thup)
Извинявам се за офф-а ама това е предложение, евалла Виска

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

road runner

Понеже доста купувах карбонови фолиа ,мога да дам 100% отговор ,недей да облепяш с тях или както каза колега по горе задължителбо по крайщата дето прегъваш с лепило за да не се отлепи от слънцето . Просто няма тази разтегливост като 3М .

BIGFORDFAN

Явно ще се откажа от фолиото... Ако за Вики наистина не е проблем да го пръсне, ще си купя боя и действаме!  (thup)

viksata

няма грижи разбираме се и идваш  (coffee)

не претендирам че съм спец   :P

но мисля че ще се получи  ;)