Как се сваля часовника на Фокус МК-1

Започната от sv5bg, 27 Април 2012 15:18:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sv5bg

Колеги нещо се скапа часовника и искам да го сменя но не знам как се сваля централната конзола моля за помощ или съвет, Фокус комби "99г, 1,6 бензин.

mitakinen

Свали си FORD TIS - там има всичко как се сваля
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

road runner

Лесно е :) Сваляш Радиото и зад него има 4 рапидки (горе-ляво дясно и долу ляво дясно . После с една тънка отверка подпъхваш на конзолата в горния десен ъгъл и надигаш ( там е щипка ) после долу под врътките за парното пак с отверка ( пак е щипка ) и после над или около пепелника ( пак е щипка ) който трябва да измъкнеш че е като чекмеджето от рекламата на кроасаните 7Days . После започвал леко да откачаш буксите които са зад врътките на парното , буксата на запалката и буксите на часовника и на аварийните и след цялото това откачане на букси ,щипки кабели запалки -------------- Воала ,вече имаш достъп до винчетата на часовника .

Другия варянт понеже си от младост ела до билата до ключарското ателие и ще ти помогна :) Моето го свалях 3 пъти :)

sv5bg

Благодаря ви за отговорите. Струва ми се сложничко и незнам с толкова щипки и букси да не направя по голяма беля  :-[ май ще намина до road runner за помощ.

road runner

От вторник нататък заповядай .Идваш на Билата дето е срещу Шел и ми звънкаш на 0885911154 и правим каквото требва :)