Среща на летище Сапарева Баня

Започната от Pyrhel, 13 Април 2012 20:43:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Цитат на: Светльо в 04 Ноември 2012 23:35:44
Това викам на Радко, да се организираме до Стара Загора, днес ме въртяха с 2.0, а там с твойта 2.9 вярно ще ми стане лошо  ;D :))

Ахаха не беше само ти. :D

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Виктор Велев

Ами аре организирайте се и елате ще ви заведем на нашето място ще направим едно каране както му е реда после бира мезета.... сега му е времето докато не е много студено!  :-\

Bobi

Викторе, това с бирата не трябваше да го споменаваш....  (jgrn)

А по темата - много хубава среща си спретнахме, а и времето беше като по поръчка...

Светльо

Ми айде Софиянците да се организираме за един курс до Стара Загора  (race)

ffmk1l

Заповядайте, снощи имаше идея да направим едно каране + скара на нашето място.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

toretosz

ние така или иначе се събираме направете си една разходка за един ден до СТЗ.До 2 седмици 4 те сиери се надявам да са на линия +Владо със скорпа.
3 вратата вече е с РС 2000,на Вики 2.9 Миро с черната и той ще е готов.всички са с шпер или заварка така че шоу ще има дай боже и аз да съм готов с керамиката и хидравличната може и Маринката от Нова Загора да дойде с 2.8 .

п.п. пропуснах Марти нищо че изневири на марката.
http://www.youtube.com/watch?v=CMI0ry6m9yI#ws
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Светльо

Аз съм "ЗА", да видим още кой ще се навие!  (race)

amplified

Километражът показва 0 постоянно, туй е някъв монтаж :D :D :D

К.Методиев

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

BIGFORDFAN

Леле, тая година с новия тунинг на мотора май резултата ще е друг, а и Светльо ще е със 17-ките...

П.С. иначе и моята кошарка се видя за секунда...

К.Методиев

Да се оправи времето живи, здрави ще разберем. :-)

Светльо

Аз ти предлагам да ги почваме на пролет и за 7-ми, да сме 1.8Т  ;D ще е просто супер  :D

К.Методиев

О ти нещо много сериозно предлагаш, а реално за да стане качествено е много работа, време и финанси.

Marlboro

В момента съм в сепарева баня, в много симпатично семейно хотелче. Скари, ракии и т.н. Цената е 17 лева на легло, събира около 15 човека, идеално за weekend до пистата! Времето се затопля, време е за серия 3 и може да се организираме с препиване, оп преспиване ;)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Хайде да ходим и да потъркаме малко гуми! Трябва да се разберем обаче с или без преспиване ще е :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

И аз днес си помислих че времето е подходящо, но все пак е м. Март и още не е за летни гуми. Едната нова "бегачка" ( на silver lcs) вече е на пътя, но тази на kenwood трябва да е готова до края на Март. Затова предлагам да е през Април, тъкмо ще сме с летните гуми всички.

Радко

Тогава може докато дойде време за Сапарева Баня да направим едно бързо "Бухово"  :D

BIGFORDFAN

Радко, според теб кой има кола подходяща за Бухово? Хайде пусни една тема да видим кой ще дойде...

Радко

Е казано е ако се реши да се ходи ок ако не здраве да е  ^-^

BIGFORDFAN

Ако имаше сняг с удоволствие щяхме да се развихрим там, но на абсолютно сух асфалт като в момента какво ще правим колите с предно там? Помисли дали освен теб някой ще дойде и сам си отговори колко е ненужно предложението ти!

Радко

Цитат на: BIGFORDFAN в 04 Март 2013 22:53:33
Ако имаше сняг с удоволствие щяхме да се развихрим там, но на абсолютно сух асфалт като в момента какво ще правим колите с предно там? Помисли дали освен теб някой ще дойде и сам си отговори колко е ненужно предложението ти!
Невиждам защо кола с предно неможе да се кара на този сух асфалт. Все пак това е картинг писта предназначена за бързо каране по завои, но щом ми е ненужно предложението - съжалявам за невежеството си!   (omg)
пп И друг път ако имаш да ми казваш нещо ми го казвай на лично съобщение! Не да превръщаме темата в чат  ;) 

BIGFORDFAN

Изнервих се много, защото ми писна от тъпотии и оффтопици в тоя форум! Ама много ми писна всеки да си пише (дрънка) квото му скимне, без да си ползва по-голямата глава в тялото. Радко, има ли тема за Сф пързаляне? А има ли тема за Сап. Баня? За кво тогава трябва да се*еш в темата за Сапарева?

П.С. ако дойдеш на срещата в София, ще ти кажа много по-груби неща от 20 см разстояние, става ли така?  (argue)

Pyrhel

:)) От днеска само умнотии ще пишете, чухте ли, а, а, а? :))

Радко

Цитат на: BIGFORDFAN в 06 Март 2013 00:15:28
Изнервих се много, защото ми писна от тъпотии и оффтопици в тоя форум! Ама много ми писна всеки да си пише (дрънка) квото му скимне, без да си ползва по-голямата глава в тялото. Радко, има ли тема за Сф пързаляне? А има ли тема за Сап. Баня? За кво тогава трябва да се*еш в темата за Сапарева?

П.С. ако дойдеш на срещата в София, ще ти кажа много по-груби неща от 20 см разстояние, става ли така?  (argue)
Е то има и тема за оплаквания във форума ама май няма кой да се сети, така че преди да гледаш в лайната на другия се погледни себе си!?  :D Толкова си нервиран, че от бъзик не разбираш даже, а? Не искаш да срещаш простотии а ти ги създаваш тука. Неразбирам в крайна сметка какво толкова има да ми казваш, но явно наистина трябва да разбера!
пп Съжалявам за тези коментари ... може  Марто да си ги чете в кошчето проблем нямам аз. :)

Pyrhel

Супер, а сега да се разберем дали ще е с преспиване там или не. :)

Marlboro

Еми хайде казвайте, аз съм за преспиване. Ако решите, да се обаждам. Точно на центъра е къщата и може да се паркира на площада, места има, собственика е пичага.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 06 Март 2013 10:23:25
Супер, а сега да се разберем дали ще е с преспиване там или не. :)
Понеже тука един колега разводни темата, моля пояснете за Сап. Баня или за Бухово говорите, щото явно заглавията на темите не са от значение вече....  (bgm)

Alexander

Малеееее, като малки деца сте...... Естествено че става дума за Сепарева Баня! Айде по-сериозно, не Ви отива на възрастта! Аз лично ако ще идвам ще е без преспиване!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

YANKO

аз съм  за  препиване..т.е.  преспиване..:) ::)
човек  се  учи  докато  е  прост !!!

BIGFORDFAN

Аз ще съм без преспиване, но една бира с бат' Янко ще обърна!  (buddies)