Среща на летище Сапарева Баня

Започната от Pyrhel, 13 Април 2012 20:43:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Радко, ш' ги гладиш преди зимата? ;D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Радко

Цитат на: Pyrhel в 02 Ноември 2012 02:41:58
Радко, ш' ги гладиш преди зимата? ;D
Живи и здрави да ги подготвим за зимата да!  :D А ти ... ще гладим ли заедно?  ^-^

Pyrhel

Да ти кажа, не знам, дано мога да се върна до тогава. Щангите и компресора в багажника, гуми, джанти и гааазз (в буквалния смисъл газ!) :D

Радко

Цитат на: Pyrhel в 02 Ноември 2012 02:50:00
Да ти кажа, не знам, дано мога да се върна до тогава. Щангите и компресора в багажника, гуми, джанти и гааазз (в буквалния смисъл газ!) :D
Хаха ... айде дано стане номера  :P

Светльо

Дайте да се разберем за час и място от което тръгваме от София?  C:-)

Радко

Хайде де! И евентуално в колко смятате да сте там на пистата че да си направя сметка и аз!  ;)

BIGFORDFAN

Сборният пункт за минаващите през АМ Люлин си е на Билла в Люлин, за минаващите през Владая не знам дали изобщо ще дойде някой, иначе се чакаме на ШЕЛ Студена всички и тръгваме към Дупница всички. 10часа на ШЕЛ-а добре ли е?

Светльо

Идеално, а ние в колко да сме на била 8:30 мисля е добре.  ;)

BIGFORDFAN

Как 8.30 бре, 9.20 до 9.30 се събираме на Билла и сме за 20-30 минути до Студена.

Светльо

добре, аз пак изключих че магистралата ни е под носа  :D

Радко

В колко правите сметка да сте на пистата и колко човека се събираме горе доло?  ^-^

К.Методиев

Утре гости приемате ли на шел на студена. :)

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

Ние с Анатолий ще дойдем направо на пистата, че имаме едно ходене сутрин рано :)

К.Методиев

Аз не разбрах само едно утре ще се чакаме ли на студена?

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Bobi

kaloqn

Аз също ще се разходя до Сапарева Баня.
Ще ви търся на Студена.

BIGFORDFAN

Супер, засега се заформя добра среща, последно 10.00 часа на Шел Студена, това е на ''АМ'' Струма, голям комплекс, заедно с McDonald's. И да не препивате довечера, че утре ще напъваме яко!

П.С. явно от Сф организирано ще се тръгва само от Люлин, та който иска да идва на Билла на бул. Царица Йоанна към 9.20- 9.30, пък другите както им е удобно да се придвижат до Шел-а. Ето и телефон ако някой има нужда от помощ и инфо 0883 381 123 Мартин.

@ Радко: братле, прави си сметка към 10.30-10.45 да си на пистата, ако не можеш да се оправиш до там, звънкай!

Радко

Оки  (wdo) Знам я пистата там където има гнезда за изтребители!  :D Минавъл съм само покрай нея, но все пак ... това трябва да направите вие ако не се лъжа https://maps.google.com/maps?saddr=42.539524,23.129567&daddr=%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82+62&hl=bg&ie=UTF8&ll=42.328093,23.837585&spn=0.694448,1.454315&sll=42.308482,23.241577&sspn=0.021708,0.061798&geocode=FQQaiQId3-1gAQ%3BFdCNhQIdq31iAQ&t=h&mra=mift&mrsp=1&sz=15&z=10

Светльо

К.Методиев

Светльо

Оки всичко си седи в едно пликче само го мятам!  ;D

shaft

Еее... народе... днеска беше доста добро :) Вие, явно, още се запивате в кръчмичката... ама си изкарахме добре на пистата :) Радко, другия път ще дадеш, сега трябваше да бързам да мия двете коли, да подреждам багажника, той Анатолий го видя моя, и т.н. - от тия кучета в колата салона е с естествена косместа покривка - неповторима е!

Поздрави

ПП: Абе, след тия рънове, които направихме - колата ми се видя много по-отпушена като тръгнах към София. Много плавно вървеше.

Поредният чешки "боклук", който не става за нищо друго... освен за возене, каране, товарене и малко умерен спорт!

Pyrhel

Темата за снимки и видео от срещата и измерванията. А 200-коньовият автоматик Галакси много ми допадна (blush)

fozzy

Страхотно  (thup)
Кара  ли Галаксито на 100м как се представи.

Pyrhel

Не, чужди коли ме е страх да карам. Но се возих и ми допадна много. Голямо, просторно и много високо - доста разстояние над главите. Пистата имаше малко неравности, а в него не се усещаха. С 200 км/ч си круизва пре-спокойно :)

Радко

Добре си искарахме! И времето улучихме  ^-^  8)

К.Методиев

Цитат на: Радко в 04 Ноември 2012 22:05:56
Добре си искарахме! И времето улучихме  ^-^  8)

Така си беше. :)

Светльо

О и мен ми хареса, евала на Радко, много кеф с това въртене....  ;D

Виктор Велев

Цитат на: Светльо в 04 Ноември 2012 22:38:27
О и мен ми хареса, евала на Радко, много кеф с това въртене....  ;D
Една бира от мен за изцепката ''Това е Викторски мотор тестван е''  ^-^ :))

Светльо

Това викам на Радко, да се организираме до Стара Загора, днес ме въртяха с 2.0, а там с твойта 2.9 вярно ще ми стане лошо  ;D :))