Среща на летище Сапарева Баня

Започната от Pyrhel, 13 Април 2012 20:43:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lazarkk

и аз, дано този път се добера до пистата  (race)

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

lazarkk

Цитат на: Pyrhel в 03 Октомври 2012 22:53:43
Да ти пазя старите гуми? :D
ако имаш и две джанти свободни ще стане супер  ;D

Светльо

Някакво развитие? Дайте да измислим дата и да се подгатвяме леко по леко за пистата... (race)

BIGFORDFAN

Аз клоня към 28.10. (неделя), 99,9% процента съм свободен тогава, другите пък ще имат достатъчно време за реакция...  :P

Pyrhel

Светльо

Сега си видях графика и аз съм свободен за 28.10 аз лично 100% идвам!  (happy)

Pyrhel

Имаме и ивент у фейсбукито, ако имате познати фенове на пистите, макар и с други марки - поканете ги, аз вече го направих: http://www.facebook.com/events/362039783883976/ :)

BIGFORDFAN

Да бе, ако дойдат Кугара и Фифи турбо другите марки ''случайно'' ще са за гъби...  :P

П.С. аз отдавна навивам една Vectra B DTI 16v да дойде, ама откакто му се опънах с мойта ''печка'' и все е на риба като стане дума за официален драг   (dwo)  (fe)

Иван Вълков

Цитат на: BIGFORDFAN в 16 Октомври 2012 11:30:24
Да бе, ако дойдат Кугара и Фифи турбо другите марки ''случайно'' ще са за гъби...  :P

П.С. аз отдавна навивам една Vectra B DTI 16v да дойде, ама откакто му се опънах с мойта ''печка'' и все е на риба като стане дума за официален драг   (dwo)  (fe)

Марто май нещо много си му набрал на колегата с Вектрата.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

BIGFORDFAN

Аааааа, не е много, ама за клас ''дРЪт дизляк'' ми трябва поне още една ''печка'' !  :P

К.Методиев

Сега си погледнах графика на 28 съм на работа и ще пропусна.>:(

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Да не забравите, че другата неделя сме на писта & кебапчета!

Светльо

Това забравя ли се? чакам го от доста време  :D

Pyrhel

99% ще сте без мене обаче :( Изскочиха неща и е почти сигурно, че няма да мога да се прибера до неделята.

Danchev

Да не забравите, че бутаме часовника :P
How about a magic trick?

BIGFORDFAN

За съжаление доста колеги, на които доста им се идваше няма да успеят за 28-ми (Pyrhel, Bobi, YANKO, Didibao и др.)  :'( . Аз предлагам да го отложим за да няма разочаровани, като ще се търси друга компромисна дата, но пък да се съберем качествено. Иначе аз редовно съм в района на Сап. Баня и отскачам до летището, просто исках да се съберем повече ''драгстери''.

Marlboro

Еми ако на там отиват нещата, нека го отложим.  :-[
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

lazarkk

Но да е скоро, че все пак зима идва, няма с вериги да се пускаме по пистата  ;D

YANKO

даааааа...аз няма  да мога да  дойда,но  не  означава  че  останалите  са  "случайно  за  гъби" ::)

ако  се  промени  датата  и  е  готино  времето,  ще  се  радвам,но  не  искам  да    се  съобразявате с  мен.. (beer)
човек  се  учи  докато  е  прост !!!

Светльо

Ем давайте да изберем нова дата!  ;)

BIGFORDFAN

Янко, разбира се че не е само заради теб, просто само ще се разкараме до там като гледам, 6-7 напълно несравними коли какво ще си мерим на пистата? Другият много сериозен довод е че хубавото време ще е до събота, а от неделя рязко ще нахлуе студен вятър и ще вали почти в цялата страна, ако все пак не съм Ви разубедил, ще дойда с Вас, няма да цепя колектива.

http://vremeto.bg/city.php?city=2414

Светльо

И аз съм така, има ли среща отивам  :P

YANKO

човек  се  учи  докато  е  прост !!!

Marlboro

Зависи много и от времето, ако няма дъждове, нека да е 04.11.2012г.
Ще видим другата седмица прогнозата за времето и дано не се налага да мислим друга дата.  ;)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Да променя датата на събитието във фейсбукито?

Светльо

Аз от 1 ви до 20 съм отпуска която и дата да е, аз мога!  ^-^

BIGFORDFAN

Променяй! Само дано времето да не се преебе много, може и сняг да завали дотогава, знам ли.

P.S. момчета, стягайте бегачкитеееееееее! http://vremeto.bg/city.php?city=2414  (happy)  (race)

Светльо

Просто перфектно.... отивамеееее  (fri)

Радко

Нали трябва да се слагат зимните гуми вече ... хмм мисля да ги сложа за срещата точно  :D