Какво им НЯМА на ГНП-тата на фокусите?

Започната от LUI99, 03 Февруари 2026 14:36:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LUI99

Здравейте,

Като първи пост в този форум (преди 3-4 месеца си купих едно старо фокусче и в момента доста съжалявам) искам да изразя своето мнение по въпроса с ГНП-тата от този модел. Доколкото съм запознат дори не се срещат само в този модел, но и в някой друг конректни модели на Ауди и т.н.

В момента се разправям с грешка P0167 която не е особено честно срещана - имайте предвид, че не е придружена с нито една друга грешка, което е още по-странно, тъй като знам, че винаги при тези модели фордове се появяват още (винаги са в съвкупност с 1-2-3 други грешки, свързани с ГНП-то).

Колата сутрин едвам пали, има клапанче и помпичка за подкачване на горивото, обаче йок - едвам едвам с триста зора, пада едно мъчене, давене и какво ли още не докато запали - пък понякога дори не пали.

Та въпросът ми е, КАКВО ИМ НЯМА на тези ГНП-та? Къде се ремонтират, някой с опит може ли да даде ориентировъчни цени, идеи и т.н. - да търся ли някое друго ГНП (втора употреба разбира се) и евентуално да се занимавам така или да ремонтирам сегашното?

Благодаря на всички за разбирането! :)

Ozzie

Проблема е само с въпросната помпа на въпросния Фокус.
Пролетта стават 10 години откакто съм с дизелови Фокуси, първия го карах 8 години, втория от януари 2024 г. Проблеми с ГНП-тата им съм нямал.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...