Раздялата ще е тежка - Фокус Mk3,5!

Започната от To4kata, 27 Март 2025 14:28:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

To4kata

Днес все едно подготвях погребение. Закарах Фокуса на автомивка, измих го хубаво, избърсах го, хайде на един голям паркинг, извадих телефона да го наснимам ... и като ми домъчня! Чак ми се разтрепераха ръцете, а капка не съм пил 3-4 дена. Снимам и си викам, баси как ще се разделя с колата?! Все едно ще се разделям с близък! Чак ми проблесна за миг мисълта да го оставя барем още една година. Бързо се отказах, де. За първи път ми се случва подобно нещо!

April

Мани не се размеквай.
Ще служи на някой друг, а това си е добро дело :)

Ozzie

Нема страшно, шТи мини.  (dwo)
Дъ бест Форд, продадения Форд!

С Ц-Макса изкарахме почти осем години заедно, накрая сякаш колата не и се разделяше с мен, ама пък купувача явно не му дремеше за кахърите. Закарах му я със светещ чек енджин, че даже май и червена лампа на таблото. Всичко това се случи на тръгване към купувача, последния ден. За капак, последните 100 метра (вече с него в колата), при преминаване през неравности се чу някакво хлопане от задния мост. Казах, че ако се откаже, ще го разбера и няма да се сърдя.

По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

saggy

Pyrhel , не търсиш ли точно читаво Фордче на реални километри?

Ozzie

Pyrhel, сякаш търси една идея по-старичко, т.е. по-евтинко, вероятно и с възможност за LPG.
https://fordbg.com/forum/index.php?topic=13098.msg155527#msg155527
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Alexi

Жоро Петков

Аааа на Алекси не я продавай дори да ти дава 1 млн - той толкова плю по 1.0 екобийст, че не заслужава да кара това инженерно чудо  (rofl)

Alexi

To4kata

Ей пичове сте. Ето я https://www.cars.bg/offer/67e57a9ad3a415597b0a1095?myoffer=1&clear=1. На фона на останалите Фокуси с неясен пробег и състояние, както и предвид обслужването, което още е в гаранция мисля, че цената е справедлива. Е, разбира се има и място за коментар, предвид забележките по боята и бронята.

Ozzie

Ей това With Supplemental Air Heater е много хубава екстра. Можеш да го изтъкнеш на бъдещия купувач.
По същество, представлява електрически подгрев за салона. Работи при ниски температури и пуснат вентилатор на парното. Изключва, когато двигателя достигне 70°С

April

На третата минута от запалването започва топлото поради действието му. Доста яко е, наистина.

ihovahi

Alexi да не си решил да сменяш пежото  :o
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

за момента не Васко ,то и да взема друга кола тази вероятно ще остане в семейството щото към момента вече е уникат на 12г и на 150к км с оригинална боя без пребоядисан детайл ,поддържана без да се пестят средства - няма кой да я оцени

ihovahi

Alexi като гледам по стори-та и доста върви  ^-^
Който фôрка "майстор" си нахôда!