От кога поскъпват винетките - последно?!

Започната от To4kata, 26 Март 2025 12:22:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

To4kata

Някой разбра ли? Всички информационни сайтове пишат от 1 Април, на сайта на ТОЛ агенцията пише - 1 Май!

Alexi

ти оня виц "Честит първи април мойто момче" не го ли знаеш  :D

Жоро Петков

Пишеше, че ако си я купиш сега с бъдеща дата ще си спестиш увеличението. Днес/утре мисля да го направя, че моята е до 30.03.

Alexi

можеш най много за един месец напред

ivchotr

Моята изтича към средата на май, така че работата е ясна :D А и 10 лв на фона на тези, които ще се дават незнайно колко години още, не са някаква болка за умиране. За трепане са тези, дето ги въвеждат тези цени на винетките, а и самите винетки. Онези пък, дето харчат незнайно за какво събраните средства, са за бавна и мъчителна смърт. Ама нали сме демокрация...

Pyrhel

Цитат на: To4kata в 26 Март 2025 12:22:45на сайта на ТОЛ агенцията
Нали не бъркаш TollPass / vinetki bg с официалния продавач (АПИ) - https://www.bgtoll.bg? Първите са до болка нашумелите посредници, в които остават милиони (тук и тук), затова винаги съм предпочитал да използвам АПИ - за мен цената е същата, поне цялата сума да отива в държавата.

По твоя въпрос за датата - не намирам публикувано постановлението на Министерски съвет за изменение на тарифата на таксите. Предполагам, че утре (27.03) ще го пуснат и ще се разбере.

Към момента е публикуван само проектът за това постановление, в което се говори за изменение от 1 април, но към момента няма тежест.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.