Мнения за двигател Дуратек 1.6 101/115 к.с.

Започната от F Focus, 22 Септември 2024 12:06:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ADiDimitrov

Постоянно в ФБ ми изкачат обяви от някаква софийска фирма, прави внос на коли от САЩ. Последната беше Форд Фюжън 2018 с Дуратек 2.5 бензин който подлежи на газификация. Прогнозната цена от Детройт до София беше 17500 лв. което звучи доста атрактивни!

Alexi

повечето са с някакви удари или други забележки и там са спрени от движение .. самата доставка + технотест мито и т.н е 5-6к лв ,като сложиш тяхната печалба ( поне 3-4к на автомобил ) досети се за останалите пари какво ще получиш.. бях гледал един подкаст за внос на коли от америка и човека каза че под 30к няма как да дойде нещо сносно предвид разходите по доставка мита и други

ADiDimitrov

Ами не си прав, сега един колега долара един аутлендър с всичко + ремонт градушка на ПДР и газова уредба колата излезна 25000 лв. Същия модел на пазара е около 33 - 35 к. Така че има сметка!

Alexi

аз не казвам че няма сметка по принцип ,но е по добре да купиш по скъпа кола така разходите по докарването са процентно по малко и имаш шанса да е читава .. инак и там карат много ,видях едно БМВ 2023г докарано на 56-7к мили ( към 90к км )

F Focus

ivchotr

F Focus

За колите произведени за арабските държави една жена на Женския пазар твърдеше, че са с подсилена климатична система, ама нямали отопление! (tooth)

saggy

Жената те е излъгала, че гледах на колега тойотата лендкрузер от 90-те, правена за арабския свят, как си имаше парно.

ivchotr