Електрическа ръчна спирачка

Започната от Raka77, 31 Август 2024 10:11:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raka77

Здравейте колеги,отнася се за колегите които имат ЕРС на модела до 2007.някой пробвал ли е за изключи или деактивира ръчната при вадене на ключа,малко дразнещо е всеки път за щяло и нещяло да се активира,особено зимата.при Рено имах същия проблем и ходих в София да ми зададат скандинавска страна на пребиваване и да деактивират автоматичното активиране на ръчната при вадене на ключа.благодаря

Raka77

Цитат на: Raka77 в 31 Август 2024 10:11:18Здравейте колеги,отнася се за колегите които имат ЕРС на модела до 2007.някой пробвал ли е за изключи или деактивира ръчната при вадене на ключа,малко дразнещо е всеки път за щяло и нещяло да се активира,особено зимата.при Рено имах същия проблем и ходих в София да ми зададат скандинавска страна на пребиваване и да деактивират автоматичното активиране на ръчната при вадене на ключа.благодаря
никой ли няма Ел ръчна спирачка???

F Focus

Май е голяма рядкост за годината на производство и модела-учудвам се, че я имаш.
Влез в сайта на МП, където има електронна форма за задаване на въпроси за проблеми, записване на час и т.н.-вярвам, че ще ти отговорят (безплатно) ^-^

Raka77

Цитат на: F Focus в 04 Септември 2024 09:55:07Май е голяма рядкост за годината на производство и модела-учудвам се, че я имаш.
Влез в сайта на МП, където има електронна форма за задаване на въпроси за проблеми, записване на час и т.н.-вярвам, че ще ти отговорят (безплатно) ^-^
питах ги ми казаха че за след 2007 фейслифта димек имало такава опция ама моя явно наистина е рядкост и не можаха да отговарят

F Focus

Стига, бе-тия наистина се изложиха! :o
На твое място ще напиша в Гугъл "електрический ручной тормоз Форд-модел...година"-може така да намериш инфо.
Във форумът се коментираше наша фирма, която се е специализирала по софтуерни-мофтуерни намеси  за Форд и хората са доволни, но не съм запомнил името и-все някой ще подскаже.

Ozzie

Има две групи във фейса- едната Форд Ъпгрейд+, другата Кармод.

Цитат на: Raka77 в 04 Септември 2024 10:58:36...казаха че за след 2007 фейслифта димек имало такава опция...
като бивш собственик на Ц-Макс МкI, твърдя, че има модели MkI с електрическа ръчна, GHIA примерно
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Raka77

Цитат на: Ozzie в 04 Септември 2024 19:23:58Има две групи във фейса- едната Форд Ъпгрейд+, другата Кармод.
като бивш собственик на Ц-Макс МкI, твърдя, че има модели MkI с електрическа ръчна, GHIA примерно
е па моя е Джия изпълнение

kem

На моя ц мах 2005г. става-натискаш копчето с едната ръка, а с другата въртиш ключа да загасиш двигателя и вадиш ключа.

Raka77

Цитат на: kem в 04 Септември 2024 23:33:06На моя ц мах 2005г. става-натискаш копчето с едната ръка, а с другата въртиш ключа да загасиш двигателя и вадиш ключа.
благодаря колега,ще пробвам и ще пиша