МК 2.5 led дисплей

Започната от ADiDimitrov, 04 Юли 2024 07:27:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ADiDimitrov

Колеги тая мойта кошница е решила да си покаже всички магарии. Таблото ми е с големия fis който се оказва доста проблемен за модела. Принципно или изгаря половината /което го оправя един колега в Русе/ или умира целия/което налага подмяна /. При мен обаче е нещо друго. Както работи, веднъж на ден два за по 5 - 10 сек. целия става червен и после се оправя! Някой ако е имал този проблем да сподели. Чудя се дали само подсветката е дала фира или лентовите кабели не са окей?


F Focus

Залагам на лоши контакти в таблото, лентовите кабели към него и буксите им, или всичко заедно в комплект. Решението на проблема си е връткава работа и иска читав, и съвестен специалист.

saggy

@ADiDimitrov, виждам съм във фейсбук групи да се оплакват от подобни проблеми. Обикновено дисплеят се заменя или се ремонтира, ако е възможно. Китайците със сигурност имат такъв дисплей, въпрос е кой да ти го смени. Виж във Ford Upgrade +, макар че на мен не ми свършиха никаква работа за София, защото не им се занимаваше. Звънях им за поставяне на круиз контрол и 3-4 дни се разбираме да се провери за налични бутони и никакъв отговор от тях. Има и друг човек в Перник, който също ремонтира табла на Фокус и той може би може да свърши работа. Този от Русе не съм го чувал. Ако имаш нещо да ме питаш, давай на лични.

ADiDimitrov

Аз за смяната имам човек, проблема е в намиране на големия фис. Малки има бол и са по 40 - 60 лв. Големия е проблемен. Китайците му търсят 280 лв. Което е абсурд. За сега офертата е табло от морга с малкия фис , но докато не изгори тотално не бързам. Все си мисля че при мен проблема е в подсветката, ама ще трябва да сваля таблото и там вече да мерим какво що се случва.