Кои грешки палят чека и кои не?

Започната от ADiDimitrov, 15 Април 2023 21:31:33

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ADiDimitrov

Интересува ме защо някои грешки се записват в компютъра но не палят чека на таблото , а други задължително палят чека!? Питам защото покрай драмата с ЕСП то установих, че имам и друга записана грешка, но тя не е свързана с ЕСП то и не е довела до светване на Чек енджин.

locke

Каква е грешката? При мен на стария форд и на сегашната кола въобще не записва грешки, че не работи едната степен на перката

ADiDimitrov

ivchotr

Май имаш проблемно захранване на първата ламбда сонда.

Лазаров

C401_64
Какво би могло да означава това?
Благодаря предварително

ivchotr

Проблем при предаване на данните откъм двигателя. Огледай де що има букси по него, като започнеш с тази на компа. Виж и дали клемите на акумулатора не са хлабави и дали "масата" на двигателя също е добре стегната.

F Focus

Донякъде по темата (надявам се) искам да попитам що чек-а ми светва за ден-два и впоследствие загасва за дълго време?
Описвал съм подробно как загасих чек-а с почистване на дроселовата клапа и настройка на датчика и, ама както споделих малко преди да се скапе компресора на климатика същият светна и впоследстивие след смяната му с нов изгасна от само себе си без намеса от четец и триене на грешки, та не мога да съм полезен от що е светвал чек-а?

ivchotr

Ти не си ли взе диагностика? С нея ще разбереш на секундата заради грешка ли е светнал или не.

F Focus