фиеста мк3 1.3

Започната от no name, 28 Март 2023 15:55:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

no name

Здравейте колеги скоро ще се сдобия с фиеста мк 3 1.3и спърва рег 1995г
1,3i   44kW/60HP   J6B   01/89-12/92   HCS
Вече съм я капарирал другия месец я взимам  и тогава ще кача и някоя друга снимка
смених няколко различни марки без книжка  и сега след като си взех свидетелството за управление
реших да си взема нещо малко и икономично,
затова се насочих и към нея
Забележки към момента само ръжда по веждите и паднал лак на места
За чудо от долу няма ръжда
Ще си я кърпя и боядисвам сам така де ще се тренирам върху нея тенекеджийските и бояджийски умения
Малко повече за колата   
първа рег 1995г   4/5 врати  газова монтирана миналата година 
а сега и въпросите
Какво да очаквам от машинката
според вас какъв разход да очаквам
Има ли нещо за което да внимавам   
има ли какво да се направи по този мотор да стане малко по пъргав 
да знам че е малък но все пак   все нещо може да се направи ?
благодаря предварително  8)

Ozzie

Ако е на газ, ще е икономична от финансова гледна точка. Ако е на бензин, лично аз не вярвам в градски условия разхода да може да бъде свален под 6,5-7 л.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

ivchotr

Сменил си няколко марки без да имаш СУМПС, а не знаеш как да си тунинговаш малолитражката (omg)

Те тук има описание на възможностите:
http://ipernik.blogspot.com/2007/11/blog-post_8478.html
Принципно е за Голф, ама вярвам, че ще проработи и при Форд :D

no name

Цитат на: ivchotr в 28 Март 2023 23:50:17Сменил си няколко марки без да имаш СУМПС, а не знаеш как да си тунинговаш малолитражката (omg)

Те тук има описание на възможностите:
http://ipernik.blogspot.com/2007/11/blog-post_8478.html
Принципно е за Голф, ама вярвам, че ще проработи и при Форд :D
не ми се е налагало колега  бмв е 34 м50б20 150 кс   мг зр -роувър 1.4 103кс   мишиитсубиши колт ц 10 1.3  90кс  и трите тотализирани     за другите не ми се и пише   
фиестата ми падна на оферта и знам че е поддържана за това реших да я взема за първа законна :д   
нали за основно филтър и генерация  ще правя    чип не си струва парите   но може да опитам сам я програмирам  сега за това чета

ivchotr

Ами давай смело тогава. Ще е интересно какво ще се получи.

F Focus

Както съм казвал разходът на гориво на даден автомобил е най-малкият разход, така, че него не го гледай толкова!
Обърни особенно внимание на ръждата, въпреки твърдението ти, че отдолу е ОК (нещо не ми се вярва при ръждясали арки на калниците) и не се занимавай с увеличение на мощността, но решението си е само твое, разбира се!