Препоръчайте багажник за C-max Grand

Започната от SPARTNEG, 30 Юни 2021 21:54:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SPARTNEG

Колеги, искам да сложа на ванчето багажник отгоре, да не е от най-малките. Имам куче и то използва целия багажник отзад и ми трябва още място, тъй като сме и с бебе :)
Ще съм благодрен за марки, цени, предложения? Катбокс имам предвид.

Velves

Здравей колега! Не е по темата ,но понеже нямам много инфо относно модела искам да те попитам няколко неща. Вероятно ще купя Grand Cmax 2.0 TDCI 163 к.с. 2011 година. Доволен ли си от автомобила?  Гледам ,че няма много хора ,които притежават такъв. Та всякаква информация би ми била полезна.

SPARTNEG

Здрасти,
ам имам го от февруари, моделът след 2010, 1.6 дизел /моторът е френски и се води качествен/, доволен съм от пространството вътре, има добри екстри, удобен, функционален, не чак толкова тромав, но не е нещо особено. Недоволен съм от няколко неща, но те са за самия екземпляр и търпят ремонти.
От гледна точка общите неща - ниска ми е, интериорът се усеща евтин, в смисъл пластмаса, скърцания на подлакатника и т.н., Но аз съм го взел заради пространство и функци, че съм с дете и куче и т.н. Механични забележки засега нямам толкова. Наложи ми се да сменям акумулатор - изключително наврян и трудоемък за смяна. Знам, че им е слабо място ходовата - носачи, шарнирчека и т.н., но засега са ок. Такива са ми впечатленията засега.

vova

Най-разпространени са тюле и хакр.Първите за шведски,вторите са чешки.АКо не бъркам.Тюлето са номер едно,но и цените са им такива,ако си решил да купуваш ново.Има и втора употреба.Един приятел има тюле от ново,друг си купи втора ръка.Вече години наред обикаля с него като костенурка.
Има и други марки,зависи какъв ти е бюджета.Ако имаш надлъжни релси ще купуваш само кутията.При движение вятъра се завихря и се чува шум.Аз съм само с греди и над 90 км/час понякога се чува.

SPARTNEG

Цитат на: vova в 05 Юли 2021 11:12:02
Най-разпространени са тюле и хакр.Първите за шведски,вторите са чешки.АКо не бъркам.Тюлето са номер едно,но и цените са им такива,ако си решил да купуваш ново.Има и втора употреба.Един приятел има тюле от ново,друг си купи втора ръка.Вече години наред обикаля с него като костенурка.
Има и други марки,зависи какъв ти е бюджета.Ако имаш надлъжни релси ще купуваш само кутията.При движение вятъра се завихря и се чува шум.Аз съм само с греди и над 90 км/час понякога се чува.

Здрасти!
да искам да взема втора ръка, бюджет до към 500 лв. мога да отделя, за нещо по-голямо, над 400 л.,
Имам отгоре двете релси, но нямам и двете греди, така че с тях. Интересуваше ме по-скоро някоя сносна марка/модел/какви греди и да ги навържа. Така и така ще ми трябва 3-4 пъти в година но с доста багажи. В оЛХ има доста, ама нямам идея от марки и т.н. само тия Тюле, ама са по-фенси.