Ford Cmax Grand Automatic

Започната от orientex, 29 Юни 2021 15:50:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

orientex

Здравейте,

Като бъдещ собственик на Форд съм се насочил към Форд CMAX Grand - 2011 - 2015г.

Двуомя се между 1.6 бензин 150г. с газ и 2.0 дизел автоматик ( на нашия пазар няма такъв мотор с ръчна скоростна кутия).

Въпроса ми е как да разбера на дизела коя е автоматичната кутия, че гледам има Power SHift и някаква друга?

Коя е по добра и като цяло мнения за модела. Държа на гранда най вече заради плъзгащите врати.
Ford C-Max Grand 2011 2.0 140hp Automatic

ivkata

Здравей,  карам C max 1.6 , 150 кончета 4 години и половина.
Нямам забележки,  върви доволно, но и разхода е " добър".
С газта ще имаш проблем,  с директно впръскване е и трябва течна фаза. 
https://www.carspending.com/bg/vehicle/6746-ford-focus-c-max-grand

Velves

Цитат на: orientex в 29 Юни 2021 15:50:29
Здравейте,

Като бъдещ собственик на Форд съм се насочил към Форд CMAX Grand - 2011 - 2015г.
Привет ! Взе ли Grand c-max. Вероятно от понеделник ще съм собственик на такъв с 2.0 TDCI 163 к.с. -ръчка. Не съм шофирал дизел досега ,но вторичният пазар е много зле и ми хареса един Grand,та реших да скоча в дълбокото  :-*. Дано не се удавя. Ако си взел или си проучвал модела,има ли много електрически проблеми. Малко съм на тръни ,понеже капарирах един ,който е с keylees достъп и start. Не знам дали е удачен избор,но това е положението. Иначе върви страшно яко с този Пежо двигател. Като ме возиха ми спираше дъха от демаража  ;D (tooth). Ще видим. Дано попаднеш на бройка ,ако още не си взел.

orientex

Здравей колега, още не съм взел, че чакам едната кола да се продаде. Ако не е тайна къде намери 2 ка дизел с ръчка ? В Бг или навън си я поръча ? Коя година също така ? Аз следя всички обяви в Бг за такава конфигурация 😂
Иначе следя една английска група в фб и една международна за форд и като цяло нямат кой знае какви проблеми откъм електроника .
Ford C-Max Grand 2011 2.0 140hp Automatic

Dimitar Vasilev

Колеги,здравейте! Насочил съм се към един Grand C-max автоматик, пише че е 2.0 дизел 115 коня. Използвайки тази тема, да питам за мнения(никога не съм карал Форд😁)