Къде сменяте масло и консумативи в София?

Започната от escobar, 03 Март 2012 10:57:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

escobar

В МП за Фиестата е около 300 лева, което е много спрямо 120 лева за двулитрово Пежо в СФА. По принцип е много ако исках да изсипвам бали, нямаше да се ориентирам към Форд.
Та в кой сервиз в София сменяте, от там ли купувате консумативите? Каква пара и за какво?
На 28,000 да сменям ли горивен, свещи, антифриз?

Чебурашка

Ти не си ли още в гаранция?
Иначе за антифриза на моята проверявах и знам със сигурност че се сменя на 10 години или 240к километра,за свещите не зная,филтъра се сменя само със помпата но след доста голям пробег или ако  е задръсти с лошо гориво,това е за моята но предполагам че и на фиестата е по същия начин  :P

escobar

Аз съм от Фиестите с 2 години гаранция и 300 точки ми се видят много за масло.

Pyrhel

Почти всичко за колата купувам от Англия - масло, филтри и т.н. Сменям всичко, ка което имам инструменти сам. Последното ми ходене в сервиз беше за маховика и съединителя - първо, че нямам подемник и после не знам как се зацепва маховика. Цени... Всичко е на 1/2 от цената в МП.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

Бащата ме вреди тоя път, ама ще го имам предвид за следващия.
Иначе сега се загледах във фактурата от миналата година - преглед на каросерия 4.50?!? Ебаси ташака. Това малко като музикален фон - 10% от сметката.

Чебурашка

Сега си погледнах фактурата - за проверка на каросерия и боя съм платил 10.80 (sd)