Филмарска тема

Започната от ForeverFord, 01 Март 2012 21:23:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

supertorr

Цитат на: Alexi в 14 Септември 2013 10:04:30
.. добро филмче е Now You See Me
Напълно подкрепям.- нищо претенциозно, но завладява и държи в напрежение; )

escobar

В World War Z ми допадна как си хапнаха еврейчетата с техните песни...

Иначе това мисля да го гледам на кантарен грам бело и шише Gentleman Jack - 'Machete Kills' Trailer

mediacenter

Besniq

Law Abiding Citizeн
Смъртоносен противник (2009)

Уникално добър филм, току що го гледах...не е нов но наистина си струва !

whaaazp

mike28

The Hobbit: The Desolation of Smaug - HD Main Trailer - Official Warner Bros. UK

Изглежда на ниво трейлър по-добре от първата част. Така или иначе ще се ходи на кино, за да се гледа.  (drool)

mediacenter

Току що гледах "Through the never"  (rock) (rock) (rock)
Уникален филм...по-точно концерт.За човек,който не е ходил на концерт на Металика,съм силно впечатлен. (bow)

Bobi

"Самотният рейнджър" най-слабият филм за годината.

Dmitarcho

На мен пък ми хареса... Но не можах да го догледам целия. :)
"Огненият Пръстен " изгледах...не съм очарован.Ако толкова няма какво да се прави - става за гледане.
Ръца Пръца

Alexi

снощи заспах на тоя огнен пръстен :)) довечера ще го догледам .. инак ефекти бол ама сюжета е свръх банален бас държа че тоя дъртия робот ще ги разцепи накрая :))

Dmitarcho

Все пак е с ядрен матор ..... всичко ще разцепи :D
Ръца Пръца

hotblooded

METALLICA - TROUGH THE NEVER   Яко филмче за феновете на групата

opex

Не знам дали е за тази тема, но някой да следи Дневниците на вампира?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

mike28

An End to Killing (2013)

Резюме: В началото на 13 век, даоисткия монах Qiu Chuji  (известен също като Ch'iu Ch'u-chi)
пътува в продължение на 2 години, за да накара Чингис хан и неговите войници да спрат с убийствата...

Очаквах да е поредната историческа бозица, каквито китайците вадят в последните години на конвейер (и с педантична последователност миа уан превежда), но се оказа доста интересна... хм, да го нарека приказка. Първо - битките - на мен не ми хареса как са заснети, почти получих морска болест от клатушкащата се и доста неориентирана камера, но поне не летят насам-натам и няма фантасмагории. Музиката - монголска, представена от японец - тук няма слаба песен. Визията - като за 15 $ млн, са се справили повече от прилично - филтри, ъгли на камерата, ала-бала, само слоу моушъна на моменти ми идваше в повечко, но не е болка за умиране. С две думи - страшна красота! Диалозите - вградените английски направо хвърчат и поне 30% от казаното ми се губи, но като цяло няма глупости и тук. Актьорската игра е учудващо стабилна, което най-много ме изненада. Историята е добре поднесена и определено държи в напрежение. В заключение - филмът не е шедьовър, но определено си струва да му отделите от времето си.

mike28

A Watchful Gaze (2013)

Новото кратко филмче на Макото Шинкай, правено по поръчка на някаква компания занимаваща се с продажба на имоти.
Дори за стандартите на Шинкай, това филмче ми се видя странно.

Всъщност в случая ги няма типичните за режисьора облаци, анимацията на места е доста минималистична, липсва типичната вманиаченост до най-малкия детайл, вероятно, за да се наблегне на човешките взаимоотношения, знам ли. И за капак, май котката е разказвачът.

1920: Battle of Warsaw (2011)

Бих казал, че ниската оценка в IMDB е незаслужена. Поляците са се справили доста прилично (HBO също са подпомогнали продукцията), 3D-то ми направи много добро впечатление - нямаше тъмни сцени, нямаше навиране на разни предмети в очите, наистина са постигнали дълбочина, въобще доста добра работа с камерата. Като цяло всичко изглежда доста мащабно, предвид скромния бюджет. Нямам някакви сериозни забележки към сюжета и играта. Забавно ми е да чета коментарите на руснаците, които по очевидни причини хранят доволно филма.

Bobi

Sherlock. Великолепен британски мини сериал.

mike28

http://www.imdb.com/title/tt1194263/

Току-що изгледах по HBO "Get low" с големия Робърт Дювал, Бил Мъри и др. Много човешки и смислен филм, страхотна актьорска игра, чудесни диалози (много добре предадени благодарение на прекрасния превод), всичко това подплатено с правилната музика в точните моменти.
Силно препоръчвам!

mike28

Вчера ходих да гледам "Гравитация". Не знам дали филмът е шедьовър, нямам идея дали ще се превърне във филма на годината, но определено отдавна не ми е било толкова интересно в киносалона. Чисто визуално, а и звуково, направо те смазва на седалката. Сандра Бълок никога не ми е била сред любимите актриси, но тук и се налага буквално да изнесе цялата лента на раменете си, и се справя доста прилично. Като сценарий и диалози има какво още да се желае, но това не променя факта, че два часа просто няма да скучаете.

Alexander

Цитат на: mike28 в 14 Ноември 2013 09:29:26
Вчера ходих да гледам "Гравитация". Не знам дали филмът е шедьовър, нямам идея дали ще се превърне във филма на годината, но определено отдавна не ми е било толкова интересно в киносалона. Чисто визуално, а и звуково, направо те смазва на седалката. Сандра Бълок никога не ми е била сред любимите актриси, но тук и се налага буквално да изнесе цялата лента на раменете си, и се справя доста прилично. Като сценарий и диалози има какво още да се желае, но това не променя факта, че два часа просто няма да скучаете.

Аз много му се чудех, но трейлъра изобщо не ме грабна, но това е второто хубаво мнение което ми казват за него и мисля да ида да го видя.

Аз последно гледах Въпрос на време( About Time ). На пръв поглед ще си кажеш, че е някоя сапунка, но страшно ме впечатли. Много смисъл има вложен в него, много!

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

mike28

Изгледах по НВО "Тежка категория". Не съм фен на филмите с бойни изкуства, още по-малко пък на MMA боевете, но с това филмче разпуснах доста приятно, имаше и доста забавни моменти.

escobar

Цитат на: mike28 в 14 Ноември 2013 22:16:06
Изгледах по НВО "Тежка категория". Не съм фен на филмите с бойни изкуства, още по-малко пък на MMA боевете, но с това филмче разпуснах доста приятно, имаше и доста забавни моменти.

Препоръчвам Warrior с Ник Нолти и Том Харди, много силен!

Warrior Trailer 2011 Official - Tom Hardy

mitakinen

escobar

Итън Хоук много ме радва, филмът е сниман главно в София, а Селенчето Гомез каза, че са строшили над 6 по време на снимките.

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

opex

Гледах Grown Ups 1 и 2, много свежарски са обаче 2 е доста по-слабо и скучно от 1, макар че си има моментите.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

Цитат на: G_o_c_e_v в 22 Ноември 2013 18:38:22

Това ще се гледа доФечера  (rofl)
Игрите на гладуващите
превежда се "игрите на глада" сносно фентъзи филмче

Dmitarcho

Алекси, това е пародията ;) Не е баш филма
Ръца Пръца

Bobi

Утре съм на Хобит в Imax. Дано си заслужава.

Alexi

Цитат на: dmitarcho в 22 Ноември 2013 19:22:15
Алекси, това е пародията ;) Не е баш филма
аз мислех ,че другия е пародията :))