смяна на комфорт /боди модул/

Започната от pmdc4, 17 Декември 2020 22:14:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pmdc4

колеги  рещих да сменя таблото с бушоните над краката на пасажера  всъщност то е  цял електронен блок  на които са запоени директно релетата на светлините  причината е че изчезнаха късите светлини при изправен ключ и  бушони  за мен това е малоумна работа да запоиш релетата на електронна платка която управлява всичко в колата , но  е факт , всичко сработи   с изключение на централното  заключване за мен това е нормално защото честотите на ключа не съвпадат с тези на платката която е от друга кола  въпроса ми е какво да правя от тук нататък да въстановя централнота заключване. 

ADiDimitrov

А не можеш ли да се снабдиш с дистанционното от колата донор, слагаш твойто перо после обучаваш втори ключ ако имаш и си ти! Другия вариант е да сложиш доп. аларма с опция за централно.

pmdc4

не мога  купих го от мегапарт ,

ivchotr

На "новата" платка не може ли да се копират честотите от твоята, респективно от ключа ти? Говорил ли си с алармаджия?

whaaazp

Обучение дистанционно

p.s след като таблото изпищи - трябва да натиснеш по едно копче от всяко дистанцинно, което искаш да бъде запаметено