Конденз във фара

Започната от alpdbg, 15 Декември 2020 16:39:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

alpdbg

Здравейте!
Имам Фокус 3(преди фейслифта) с ксенонови фарове. Десния е сменян и е ДЕПО, а левия е оригинален. Обратно на очакванията-левият ми прави постоянно конденз. Суша го вече втори път в нас и го оставям ден два да бъде напълно сух, но сега се загледах и няма никакви "отдушници". ДЕПО-то има два-един в ниската част и друг по диагонала горе в другия край. Някой обръщал ли е внимание дали оригиналните имат-понеже и дупките им са запечатани. Чудя се дали да го пробия като на ДЕПО-то дупките и да му сложа тръбички и на него.
Поздрави!

Pyrhel

Не съм виждал оригинални фарове без отвори... Бих го пробил
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

alpdbg

Пробих ги и им сложих силиконови маркучи, обърнати надолу. Въпроса е, че ги имаше местата, но нито едно не беше пробито... Надявам се повече да не се запотява. Преди бях пускал тема за проблем с темпомата-вчера свалях бутоните от волана и им чистих контактните повърхности върху платката. Не знам дали е било от това или от свалянето на акумулатора(ако е имало евентуално грешки, които не съм намерил) или нещо друго да не е правило добър контакт, но днес си работи всичко както трябва(казвам го, ако е в полза на някой).