Изпотени фарове за мъгла.

Започната от petermitkov, 20 Февруари 2012 08:53:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petermitkov

Вчера забелязах че единият ми фар за мъгла (преден ляв) е изпотен от отвътре.
По принцип не съм ги пускал от месеци фаровете за мъгла.
Има ли начин за лечение или да се оглеждам за някой по-евтин от ибей?
sapienti sat

mirohristov

Като за начало трябва да провериш да ли не се е откачил капака на фара и от там да ти влиза влага.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

petermitkov

Незнаех за тези капаци - ще погледна веднага щом имам възможност.
sapienti sat

Alexi

след фейса фара за мъгла няма капак - крушката има уплътнител и играе тая роля ,а буксата и е влагозащитена - Н11

светни ги да се изчисти влагата и ако системно се появява ще трябва да смениш крушките - уплътнителите им са се вдървили ..

petermitkov

Днес ще го погледна в какво състояние - дали има нещо счупено външно.
И ще видя такива крушки с уплътнения дали има в ибей-а
sapienti sat

hotblooded

Цитат на: petermitkov в 21 Февруари 2012 09:12:46
Днес ще го погледна в какво състояние - дали има нещо счупено външно.
И ще видя такива крушки с уплътнения дали има в ибей-а
Иди в МЕТРО - имаше разпродажеба на крушки OSRAM - бяха на много свестни цени. Имаше комплектчета резервни крушки в зависимост от крушката на фаровете ти.... На един приетял му купихме Nightbraker+ Н4 - за 11 и нещо бройката. Каза че доста по-добре му светят фаровете. Можеш и просто да изсушиш фаровете си и да сложиш силикон ако ти е заминало уплътнението (ако нямаш пари за нови крушки или не можеш да намериш)....

petermitkov

Търсих в Младоското метро но почти всичко беше свършило камо ли да намеря Н11 :) В Мотопфое го гледаха халогена и казаха че няма никъде счупено и да го покарам включен известно време за да изсъхне и после ако пак се намокри да сменя крушката.
sapienti sat

hotblooded

Цитат на: petermitkov в 24 Февруари 2012 08:54:33
Търсих в Младоското метро но почти всичко беше свършило камо ли да намеря Н11 :) В Мотопфое го гледаха халогена и казаха че няма никъде счупено и да го покарам включен известно време за да изсъхне и после ако пак се намокри да сменя крушката.
Ако има в бургаското - да ти взема ли?

petermitkov

Ако имаш път натам и ги има ми вземи - ще ги пратиш по Еконт-а :)
sapienti sat

hotblooded

Цитат на: petermitkov в 24 Февруари 2012 11:27:47
Ако имаш път натам и ги има ми вземи - ще ги пратиш по Еконт-а :)
Събота или неделя като правило - минавам. Само незнам колко здрави ще ги докара ЕКОНТ

petermitkov

Това е въпрос на късмет вече - стига да ти е удобно да се разправяш с Еконта защото ще има разправии - т.е. поне два пъти ще идват да те търсят - един път да вземат колета, другия път да ти донесат парите от наложения платеж. Така че по-добре не се занимавай  - аз ще видя тука в някой специализиран магазин.
sapienti sat

hotblooded

Цитат на: petermitkov в 24 Февруари 2012 13:22:21
Това е въпрос на късмет вече - стига да ти е удобно да се разправяш с Еконта защото ще има разправии - т.е. поне два пъти ще идват да те търсят - един път да вземат колета, другия път да ти донесат парите от наложения платеж. Така че по-добре не се занимавай  - аз ще видя тука в някой специализиран магазин.
A na 50 метра от нас има офис - оставям ги там, като се прибирам някои ден ще си взема парите. Ще ги застраховам - за 600 лв пратка беше 3 лв.... така че не е кой знае какво. Само да има в Метро.

petermitkov

sapienti sat

hotblooded

Греда, колега....... Хем е минала промоцията, хем няма Н11

petermitkov

Здраве да е. Благодаря колега!
sapienti sat