Вибрация по цялата кола

Започната от IvanovIvan94, 28 Октомври 2019 09:36:02

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

IvanovIvan94

Здравейте, колеги , нов собственик съм на Форд фокус 2001 година 1.8 TDCI 115к.с
Искам да попитам от къде може да идва вибрация по цялото купе , без значение дали е загряла или студена.

Pyrhel

На място, при ускорение, при плавно каране с поддържане на скоростта, при спиране...?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

IvanovIvan94

Постоянно , на място , при движение , усеща се по купето , по скоростния лост няма вибрация обаче

ADiDimitrov

Като почнеш от скъсани тампони на маторя та до криви гуми, джанти, дискове и т.н. Дай повече инфо! Много е странно да се наречеш нов собственик на 18 годишно возили 🤣🤣😂🤣 това кръга на шегата !

IvanovIvan94

Май ще е тампон , а да попитам и още нещо
.
Днес като карах и тръгнах да изпреваря , колата все едно наби спирачки и ми светнаха свещите, след това я изгасих , запалих отново и нямаше проблем ?

Pyrhel

Пусни нова тема, не във "Вибрация по цялата кола".
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

iwo_19

Цитат на: IvanovIvan94 в 28 Октомври 2019 09:36:02
Здравейте, колеги , нов собственик съм на Форд фокус 2001 година 1.8 TDCI 115к.с
Искам да попитам от къде може да идва вибрация по цялото купе , без значение дали е загряла или студена.
Идва  от това , че като си я   купувал  хич  не  си  гледал. Върви в сервиз да я  огледат отвсякъде  и  ако ти кажат , че  е  коптор - на  части. Иначе ще  налееш  повече  пари,  отколкото си дал като  я купуваш. Не ти  го казвам с лоши чувства , но  явно  еуфорията   те  е  подвела  и тая кола  може да  ти  издъни  джоба.,

valdes1999

Здравей колега,
Пробвай първо с десен горен тампон на мотора. От него вибрациите влизат в купето - гарантирано. Погледни после и долния тампон от скоростната кутия към купето.