Нестабилна задница focus c-max

Започната от Gredarov, 25 Септември 2019 20:52:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Gredarov

Проблема се появи лятото. Усещане за нестабилност в задницата само при преминаване на неравности. Минах първо на реглаж. Уж всичко било добре с изключение на страничните наклони които били максимум 2.5 градуса а при мен са 3 градуса на дясно колело и 3.14 на ляво колело. Те не се регулират. Всичко било здраво. После и аз го гледах. Наистина нямаше скъсани тампони, но все пак реших да сменя всичките. Взех си един комплект на tedgum и смених всичките. Пак реглаж с надеждата че наклоните малко ще се оправят или поне поведението на задницата. Да ама не. Наклоните не бяха мръднали. Реших че понеже съм с 17 цола  с вече кофти гуми ще сложа направо зимните които са 16 и са на една година. Т. Е ок са гумите. Но задницата отново се усеща доста зле по дупките. Люшка се на ляво на дясно. Амортисьори те и двата са здрави. Не са нови но нито са изписнали нито са износени. Имат сериозно супротивление. Някакви идей?


Ozzie

Амортисьорите, без да са качвани на стенд за тестване, няма как да се твърди, че са изправни, особено ако са на 15 години.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Pyrhel

Не знам какъв е проблемът, но искам да засека с нещо, което усетих на последното пътуване при мен. Как се усеща нестабилността? Люлее като лодка или "скача" настрани?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Gredarov


Мишо

Залагам на изпуснали амортисьори.