S max 2.0 163ps Titanium на Batgele

Започната от batGele, 01 Август 2019 07:58:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

batGele

Здравейте колеги ,от повече от 3 години имам S max 2.0 140 ps който закупих от първи собственик в Бг на 300К  километра с пълна сервизна история ,аз и навъртях малко над 50К  и колата е мега здрава .Като доволен собственик вчера заприходих още един  Мах  2.0 163кс автомат 2013 год . Закупена е от оказион на Форд в Италия .Колата е Титаниум  изпълнение и много радва , на първо четене няма общо със  старият ми . Имах малко перипетии при регистрацията но всичко е наред вече . Колата фабрично е 5 местна и това малко ме спираше да я купя защото ги регистрирам на фирмата си и си ги използвам за разход ,другият ми е 7 местен . Но толкова ми хареса че все пак отидох и след огледи я купих ,питах какъв е реда да я направя N1 или 7 местен в две фирми и двете немски за хомологация и общо взето разбрах че срещу 580 такси и технотест мога да я направя 7 местна по всяко време . Приятна изненада обаче бе ш е като взех колата и документите открих че италианския талон е за 7 местен ван , запретнах ръкави демонтирах за 10 мин 3тия ред седалки от стария и ги сложих в новия без монтаж защото нямам дупки ,просто ги поставих а пък те застанаха стабилно . Наредих се в Кат и минах без проблем нищо че 3тия ред са текстилни а новия салон е кожа ха ха  (rofl) (rofl)
Ще сложа 2-3 снимки от телефона правени вчера в Кат докато чакам  а скоро ще я снимам както трябва .
Утре я вкарвам за обслужване и на пръв поглед освен че навигацията има само западна европа и ми предстои покупка на карта друго видимо няма .

Mondeicho

Честито и много безаварийни километри!
Колата изглежда много добре!
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Ozzie

голям хАвтобус, колко е биУетчето?  (tooth)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Pyrhel

Честита и дано се слушате, особено с Пауършифта (beer)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

Изглежда свежа ,обслужи автомата че е много капризен .

batGele

:-\Благодаря колеги , днес я взех и вече обслужена забегнах с нея в провинцията ,врътнах 200 км извънградско . Компа показва 6.9 / 100 не знам добре ли е , аз слизам от Мерцедес със 18 / 100 градско и 12 извън така че ми е ок ха ха . Колата ми харесва ,доста по обезшумена от стария ми S max 140-160 с лекота и без напрежение сред пасажерите .Кутията работи но ако я сравнявам с 7 G троника на Мерца ми е далеч технологично . Тази седмица ще го обслужа и автомата , четох че е кекав . Ще споделям инфо  :) Със здраве ,весел уикенд:)

batGele

Ъпдейт от днес , закупих карта за навигацията от Бг продавач в известна платформа за скромната сума от 120 лв и вече имам актуална карта  на България.
Понеже срещах въпроси относно продавача и  дали е ок , потвърждавам че всичко е наред  :-* :-*