Интериорно осветление за Мондео Мк3

Започната от hotblooded, 09 Февруари 2012 22:07:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

При моята версия - нямам осветление в нишите за краката, което не е чак такъв проблем, но нямам и плафон(и) за задната седалка - това леко ме дразни. При колегите с по "обзаведени" версии как е решено осветлението на задния ред?

Pyrhel

Отзад имам над главите плафон същия като предния, който е вързан най-вероятно отново за предния. Като се отвори врата светват двата плафона. Сложих и осветление в краката за задните пътници:
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

На първо време мисля да сложа нормалния плафон над главите. Събота и неделя ще се поразтърся из интернет да видя какво ще излезе.

supertorr

Браво!
Подкрепям и ще ти бъда последовател (fri)

Bobi

hotblooded

Това добре. Но предполагам че има и нещо като пластмасов цокъл в който това се монтира??? трябва да погледна кола която си го има...

Pyrhel

В този случай предполагам, че от бг морга ще ти излезне по-изгодно, ще го свиеш с кабела, който отива към... Не мога да гарантирам, но си мисля, че се връзва към предния плафон :)
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Колеги, мога ли да помоля за снимки на мястото където са предните плафончета за осветление в краката?

Alexi

то не са плафончета ,крушките са голи фасунките им захванати са за кората отгоре

mirohristov

Като свалиш жабката на колата точно по средата между двете панти на жабката . На същата "гредичка" на която се държат пантите, бутона за осветление на жабката и амортесьора на жабката. За демонтаж на жабката има тема на следващата страница. От другата страна е по средата под волана. Ако никой не качи снимки утре ще ти направя и кача.  (fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.