Въпроси, препоръки, оплаквания и проблеми с форума

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 00:45:35

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

ivchotr

Бутончето съм го ползвал много пъти за бърза редакция в базовия формат. Ама до вчера не бях забелязвал въпроса над полето с текста за корекция, що искам да правя редакцията. Може да съм го проспивал, де. Ако е така, по-добре късно, отколкото никога :D

Ozzie

Прикачените снимки, вместо да ги отворя в нов раздел на браузъра, трябва да ги запаметя на харда и чак тогава да ги отворя в реален размер.
Сякаш преди не ми се е случвало. Забелязах го при две от темите с нови мнения.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

More

Като нав потребител имам въпрос - колко време е нужно за одобрение на нов пост или тема? Вчера пуснах нова тема в раздел "Дневник" и все още няма нищо. С модератор не мога да се свържа, нямам право на ЛС, Това мнение пак модератора да прегледа и да реши дали ще пусне представяне на автомобила на нов член или и той ще си отиде  ^-^
Може да не допускате тази тази публикация, това е единствения ми начин за връзка с модератор.
Поздрави и с най-добри чувства

Pyrhel

Не си публикувал нищо никъде, можеш да провериш (както и всеки регистриран във форума), когато влезеш в профила си и цъкнеш на "Покажи публикации".

Относно времето за одобрение на публикации - нямаме поет ангажимент. Одобрението на тази отне по-малко от 30 минути.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

More

Благодаря! Сигурен съм, че направих всичко необходимо, качих даже снимки, на предварителен преглед всичко излизаше и се очакваше одобрение. Ще направя втори опит  ^-^

Pyrhel

Заради миграцията имаше проблем с изпращането на мейли от форума, за съжаление чак сега го забелязах.

Извинявам се на всички, които не са си получили активационните мейли за регистрация, както и тези от абонаментите за теми и/или раздели.

В тази връзка ще пусна напомнителен мейл до всички, които не са активирали профилите си в последно време.

Ozzie

къдя по дяволите потъна бутона "Изход"?!?  ::)
Не е там, където беше вчера. Сега директно ми зарежда инфо за профила.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Pyrhel

Благодаря, оправено.
Аз съм го счупил, днес правих разни неща.

saggy

Защо, като искам да разгледам последните теми с активности, излизат теми, по които не е писано от доста време. Сега искам да погледна теми от последните 10 дни, които са били активни и също някои са нови, но излизат примерно стари теми Март 2025г., по които няма движение. Говоря за този раздел - https://fordbg.com/forum/index.php?action=unreadreplies. Също така мисля, че ще е по-удобно в раздел "Последни публикации" да излизат само заглавията на темите, но без да се показва последното мнение, тоест само списък с последните теми.

Pyrhel

action=unreadreplies следва да покаже всички теми, в които си участвал и след последния ти преглед на темата има публукуван отговор, без да се съобразява от кога е темата. Ако си ги отворил (до последната им страница) и все пак ги показва, значи има нещо нередно. При мен даже буукмаркът към форума е за https://fordbg.com/forum/index.php?action=unread;all;start=0 и не съм забелязал неправилно поведение. Имам 2 тестови акаунта и при тях се държи коректно. Може би трябва да сложа по-подходящи преводи, ще помисля.

Има няколко вида на последни публикации:

Ozzie

Цитат на: PyrhelБлагодаря, оправено.
Аз съм го счупил, днес правих разни неща.

Пак нещо си бъзикал и пак го няма бутона "Изход". Още от вчера по това време.

Pyrhel

Еййй, ненаизлиза се туй мОмче (tooth)

Благодаря, оправено (beer)

Ozzie

По-сигурен се чувствам, като натисна бутона "Изход".  (tooth)

ivchotr

Май не само аз си падам по сини линкове :D Честно да си кажа, тези ми идват в повече, сигурно защото шрифтът им е доста по-едър от този на останалите надписи: след "Открийте още"

Ozzie

е що пускаш връзка към настоящата тема?
Ако искаш да акцентираш към конкретно мнение, копирай връзка към него. ;)

П.С. Подсказка - дата и час на публикуване на въпросното мнение.

ivchotr

Ми тези линкове излизат във всички теми и няма значение към коя пускам линк. Те нека си стоят. Просто, ако не е много играчка, да им се намали шрифтът. Пък ако не му се занимава на админа, ще пробвам да не ги забелязвам :D А и повечето не водят до никъде.

Pyrhel

Цитат на: ivchotr в 23 Септември 2025 22:48:16Май не само аз си падам по сини линкове :D
Цитат на: ivchotr в 24 Септември 2025 00:09:00тези линкове излизат във всички теми и няма значение към коя пускам линк. Те нека си стоят. Просто, ако не е много играчка, да им се намали шрифтът.

Те са част от автоматично генерираните реклами спрямо съдържанието на страницата и интересите на конкретния човек. Не е невъзможно, но е сравнително трудно да им влияя и по-скоро ще ги оставя - не ми се инвестира време, защото се сменят, когато се появи по-подходяща реклама.

ivchotr

E, предложението ми беше, ако може. Щом няма смисъл, няма проблем.

George C-Max

Не съм сигурен аз ли бъркам нещо, ама не мога да открия как да си променя информацията за автомобила в профила. Надявам се някой да знае дали има някакъв начин да се добави, или промени съществуващият.

Pyrhel

Когато влезеш в профила си посочваш "Публична информация" и от менюто избираш "Публична информация".
Или линк директно: https://fordbg.com/forum/index.php?action=profile;area=forumprofile

George C-Max

Ozzie

От около седмица, въпреки че въвеждам правилно потребителското име и парола, винаги при първия опит извежда "Грешка при идентифициране. Моля, опитай да излезеш и отново да влезеш във форума".
Допускам, че проблема може да е в моя телевизор. ОС е старичка - Win7, браузъра (Chrome ver. 109.0.5414.120), от доста време поради същия факт не получава ъпдейти.
Наскоро се светнах, че комбинацията от тези два фактора може да е причина за проблеми с работата на някои страници, та може би и тук се получава нещо такова?

Pyrhel

Дай малко повече контекст - това е при логаут и веднага логин или примерно пускаш ПЦ, пускаш браузъра (кой браузър) на чисто и се опитваш да се логнеш?
Имаш ли пуснато потвърждение чрез Аутентикатора (двуфакторната автентикация)?

Ozzie

Както знаеш, харесвам бутона "Изход" ;D
Та излязъл съм, чрез въпросния бутон, затворил съм браузъра - Chrome, както казах в предишното мнение, версия  109.0.5414.120, последен ъпдейт преди година и нещо. После Гугле спряха ъпдейтите, 'щото ми била стара операционната система. Сърфирам в режим "инкогнито", ако има значение.
При следващо отваряне на браузъра и опит за влизане във форума се стига до въпросната ситуация. При първи опит не ме логва, чак на втория.
Двуфакторната автентикация пробвах да я активирам, още когато я анонсира, но нещо не се получи или не ми хареса, не помня и се отказах от нея. Та не е активирана, сега погледнах в настройките на профила.

Pyrhel

Само Чък Норис и ти имате повече излизания от форума, отколкото влизания. :D

Мисля, че го хванах откъде идва. Предполагам, че имаш запаметен линк към форума, който е към адрес, който изисква логин (напр: https://fordbg.com/forum/index.php?action=unread;all;start=0). Когато го отвориш за първи път в браузъра, не изкарва попъп прозореца за логин, а страницата.

От 10.03 има ъпдейт и вероятно с него са намазали нещо, честно казано, не ми се рови, но им писах да го оправят (tooth)

Заобиколният път (временен, надявам се) е, като отвориш форума, да цъкнеш на някой от линковете и тогава обратно буукмарка или да използваш нормалния вход.

Pyrhel

Оправено. Бъг от новата версия - оптимизация за ботове, която понякога хваща и Чък Нориси :D

Ozzie

Цитат на: Pyrhel в 18 Март 2026 08:54:18Предполагам, че имаш запаметен линк към форума, който е към адрес, който изисква логин...
така е, спестявам някое друго кликване с мишката

Цитат на: Pyrhel в 18 Март 2026 21:14:05Оправено.
Потвърждавам!
 (beer) 

zz_stefanov

Моля за извинение ако съм 'докладвал' някого. Не съм го искал, но когато скролвам на телефона редовно задействам 
други>докладвай. :)

Pyrhel

Преместих форума на други сървъри и няколко минути излизаше съобщението, че е в режим на поддръжка.

Не би трябвало, но все пак ако забележите аномалии - казвайте.

(beer) (ford)

ivchotr

Мен ме беше отписал автоматично :D Замалко да го приема като лично отношение (tooth)