Срещи в Стара Загора

Започната от Danchev, 21 Септември 2011 19:21:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

urtumurtuduk

в 13.00часа е сбирката на бензиностация зара в муратли а часа на потегляне е 13.30 

veli4ko

Колеги Пловдивската група много сме Ви благодарни, че върнахте жеста да ни  (race) дойдете на гости  (clap) по късно ще кача и малко снимки

veli4ko

vladi tanev

И ние благодарим за доброто посрещане но бяхме във нищожен състав но на пролет като се постопли и си пооправим колите ще си направим едно по добро събиране.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Pyrhel

Във форума имама членски раздел, който се вижда само от членове на клуба. От старозагорската група само Гео е член и във въпросния раздел каза, че нещо групово сте сърдити. Какво е допринесло за това?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

S.Stoyanov

Имам предложение като решим кой ден ще се ходи в Хасково да го постнем в темата, ако някой от колегите от другите градове(Хасково, Димитровград и др.) имат желание да минат да се видим на пистата.

Иван Вълков

Следя темата, бях писал в темата на Виктор - съжалявам за грешното място. Когато се уточните кой от двата дни и по кое време, да драснете един ред.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

vladi tanev

Засега мислим аз и Виктор и Миро-1 да ходим неделя а Миро май ще е двата дена но допълнително ще кажем който иска да идва.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

toretosz

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Виктор Велев

Аз си търся доброволец който да ми сменя гумите  (rofl) че ми идва нагорно след 5 чифт  (rofl)

toretosz

евтино взимам каса бира

п.п само да уточня ще участват 4 коли,че тука с Мировците се бъркаме   :D
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Иван Вълков

Може и мен да ме бройте към помагачите, стига да ме искате.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

vladi tanev

Разбира се винаги е хубаво когато някой ти помага  8)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

S.Stoyanov

На 1-во четене всички ще сме в неделя на пистата в Хасково, някой още от събота.Часа за неделя още не е доуточнен, но ще пишем кога точно ще отидем.Викторе да вземам 12V гайковерт от работа да сменяш по лесно гумите?  (rofl)

S.Stoyanov

Пиша в тази тема, а не в общата за събора за да видим 1-во какво ще решим в нашата група и го пиша тук за да има прозрачност, а не да го коментираме между нас си.
Става въпрос за това, че видях в общата тема за събора, че няколко човека от Стара Загора изявяваме желание да дадем някакви средства за събор, но това да не се разбира като някакъв членски внос за клуба.Предлагам тук да пишем ако някой има желание да даде някакви средства, да видим колко можем да съберем и да се уточним как ще ги предоставим на организаторите.
Като за начало както писах и в другата тема аз съм готов да дам както Владо каза по 10лв на месец.Грубо сметнато до септември стават 50лв.
Ако има някой друг желаещ да сподели и да видим какво ще излезе.
Поемам и ангажимента и да проведа разговори с фирми от СтЗ за евентуално спонсорство на такова мероприятие и ако проявят съгласие да ги свържа с организаторите.

S.Stoyanov

Мерси на колегите от групата за помощта днес

Виктор Велев

хаахаха за теб винаги когато е необходимо  ^-^

Виктор Велев

Събота 29.03 среща в 8:30 на Зарата 9:00 тръгваме лека полека и можем да се чакаме някъде с Димитровградчани и после направо писта Хасково! За инфо 0897372277

slavov92

А неделя ще се ходи ли ?

S.Stoyanov

Викторе, кои ще ходите в събота?Че ний днеска се разбирахме за неделя.

Виктор Велев

Не знам точна бройка но сигурните сме :

Аз,Миро РС,другия Миро,Марто и други трябва да има ама не съм сигурен...

Аз лично за себе си мисля да ходя и двата дни но не знам дали ще карам и двата!

Иван Вълков

Цитат на: Виктор Велев в 27 Март 2014 16:41:31
Събота 29.03 среща в 8:30 на Зарата 9:00 тръгваме лека полека и можем да се чакаме някъде с Димитровградчани и после направо писта Хасково! За инфо 0897372277
Аз останах с впечатлението, че неделя ще карате.... въпросът е че аз в съботата имам ангажименти :( . Ако евентуално се освободя ще зънна Викторе. Само последно и двата дни ли ще карате?

П.п Изпреварил си ме с отговора

SICKandPROUD

И на мен ми се идва, но ако е неделя. Събота и аз имам ангажименти до след обяд. Мога и аз да помагам със смяна на гуми и други работи...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Виктор Велев

И в неделя ще се кара със сигурност  ^-^

SICKandPROUD

Значи с Ванката ще се разберем нещо за идването...  8)

SICKandPROUD

Колеги за съжаление аз няма да мога да дойда, изникнаха задължения при мен...  :-[
Приятно прекарване и с кеф да си гърмите гумите.

Виктор Велев

Днес покарахме всички и решихме утре да не караме защото са доста разходите !

Иван Вълков

Браво пичове!!! Сигурен съм че сте се раздали качествено, аз неможах да дойда но ми дойдоха гости и нямаше как. Чакаме снимки и клипове!

JoroM

Здр. колеги, понеже днес ще съм в Ст.З. (жена ми е заралиика ^-^) ако ще се събирате някъде днес, мога и аз да доида да се запознаем.

Илко

Събират се  всяка неделя  на   бензиностанция Зара   кв. Кольо Ганчев  от  19:00 часа  но на теб може  да ти е  късно.
Илко